WC papír gurigából dekoratív faldísz

WC papír gurigából dekoratív faldísz

Nagyon egyszerű, nagyon olcsó és nagyon könnyen elkészíthető, viszont rendkívül látványos dekoráció lehet a falon belőle.

Szerintem nagyon klassz ötletek, főleg a festettek tetszenek, hiszen úgy már senki nem mondja meg róluk, hogy miből is készültek.

A képekre kattintva új oldalon megnyílik az elkészítésük leírása, ha Nektek is van kedvetek valami hasonlót csinálni.

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed

4 comments

 1. Virág

  Kipróbáltam és rá kellett jönnöm, hogy akkor jó igazán, ha 1 ugyanazon márkából gyűjtjük a gurigát, ugyanis annak átmérője és anyagvastagsága eltérő cégenként, és festés után válogatni kell, hogy szép legyen a kép.
  Sok sikert :)

 2. tail

  Kedves Virág és Melinda!
  én is lelkesen gyüjtöm a gurigákat, de még a kivitelezés elött állok és felmerült bennem pár kérdés?
  szerintetek milyen technikával/mivel kellene befestenem a guriga-virágokat, és mikor…..mielött még összeragasztom a szirmokat vagy utána?
  az egyes virágokat (5 sziromból álló fejeket) hogyan rögzítitek egymáshoz, azt is ragasztjátok?
  végül hogyan helyezitek fel a kész kompozíciót a falra? milliónyi kis szögre akasztjátok fel? de úgy nem látszódnak a szögek fejei?
  a válaszokat elöre is köszönöm!
  Virág, a kész müalkotásodra amúgy én is kíváncsi volnék!
  Ildi


 3. Post author
  Néder Melinda

  Kedves Ildi!
  A szirmokat feldarabolás után és még ragasztás előtt kell befesteni. Ragasztáskor ruhaszárító csipesszel jól össze lehet fogatni őket, míg megszáradnak.
  Vagy pici szögekre lehet felakasztani, vagy egy nagy háttérre ráragasztani az egész kompozíciót és azt akasztani a falra. A szögeket le lehet festeni falszínre és akkor kevésbé látszanak, illetve ha jól össze van ragasztva az egész, akkor nem kell azért olyan sok szög.
  M.

Comments are closed.