Ultramodern otthon a Földközi-tenger partján

Ultramodern otthon a Földközi-tenger partján

Egy “csupán” 700 négyzetméteres lakást mutatok Nektek, melyet az izraeli Lanciano Design stúdió tervezett és szerintem egy újabb megcsodálni való szépség a modern otthonok óriási palettáján.

A Sea Shell Residence tervezői Angela Lanciano és Cher Sela voltak, akiknek ebben az igazán exkluzív projektjében a fő koncepciója a nyitottság volt. Használható környezetre és letisztult eleganciára törekedtek, melyet a tiszta vonalakkal, a finom anyagokkal, az ötletes megoldásokkal kívántak elérni (és amihez természetesen megfelelő költségvetési keret is rendelkezésükre állt).

Amik szerintem érdekes részletek ebben a lakásban, például a dupla nappali a tévézős és beszélgetős résszel, vagy a különálló hatalmas konyha az étkezővel egy térben. A hálóval egy helyiségben lévő gardrób olyan, mintha egy sci-fi film egyik enteriőrje lenne, a rengeteg egyforma fiók és ajtó között eltelhet kis idő, mire az ember megtanulja, hogy mi-hol van. Az íves mennyezetű fürdőszoba is gyönyörű, de onnan nekem talán egy szőnyeg még hiányzik. Viszont amit én leginkább imádok ebben a lakásban, az a világosbarna árnyalatok, amik fantasztikusan illenek a rengeteg fehér felülethez és nagyszerűen puhítják, melegítik a tereket.Via

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed