Térformáló Stúdió

Az elmúlt hetekben, hónapokban nagy lépést tettünk meg annak irányába, hogy megbízóinkat még magasabb színvonalon tudjuk segíteni életük egyik fontos lépésében, az otthonuk megtervezésében, újragondolásában. Buda gyönyörű részén, a Gellért-hegy oldalában megnyitottuk lakberendező Stúdiónkat, ahol jelenleg két társtervező kolléganőmmel munkálkodunk, akiket szeretnék most bemutatni.


Istók Zsuzsa
Társtervező Lakberendező

A lakberendező végzettségemet 2000-ben szereztem meg a Junior Art Center Oktatási Központban, majd ugyanitt 2010-ben elvégeztem a Mesterképző Kurzust. 2005 óta vagyok tagja a Lakberendezők Országos Szövetségének, melyben idén megválasztottak az Elnökség tervező tagjának.

“A főzés és a lakberendezés nagyon hasonlít egymáshoz. Az ideális menüben akkor élvezzük a fényűzően gazdag, rafinált ételeket, ha egyszerű, friss ízzel zárhatjuk a sort. A kontraszt ugyanolyan alapvető eleme a lakberendezésnek, mint a főzésnek. A követendő cél az egyszerűség és a különlegesség egyensúlyának elérése és megtartása.”

Timár Ildikó

Társtervező Lakberendező

“Otthon az, ahova hazatérsz. Ahol ismered a fal kopásait, a szőnyeg foltjait, a bútorok apró nyikorgásait. Ahol úgy fekszel le az ágyba, hogy nem csak alszol, hanem pihensz. Nemcsak pihensz, hanem kipihened magad. Kipihened az életet, az embereket, mindent.

Ahol otthon vagy, az az otthon.”

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed

6 comments

  1. Teri

    Sziasztok csajok !
    Gratulálok a közös induláshoz ! Sok sikert, eredményes munkát és megvalósulást kívánok Nektek!

Comments are closed.