250 nm-es ház, hálószoba (látvány tervek)

250 nm-es ház, hálószoba (látvány tervek)

A szülői hálószoba a tetőtérben helyezkedik el, 3 manzárd ablakkal. Megrendelőim nem szeretnének tv-t a hálóba és nagy szekrényeket sem, mert ruhák részére külön gardrób szobájuk is lesz. Mivel elég nagy hely van, a szoba egyik részébe a háló részt (ágy, éjjeli szekrények, kisebb polcos, fiókos szekrények), míg a másik részébe egy pihenős, olvasós sarkot terveztem.
1. változat
Ezen a változaton egy olyan gipszkartonból készített falrészt terveztem az ágy fölé, amely a mennyezettől indul lefelé és az aljában lefelé világító rejtett világítás van elhelyezve. Ez érdekes hangulatvilágítást csinál az ágy fejrészéhez.

2. változat
Itt egy bordóra festett gipszkarton keret fogja közre az ágyat és az éjjeli szekrényeket. A felső részébe spot lámpák vannak süllyesztve, melyek hangulatosan megvilágíthatnak akár egy szép festményt. Ez a változat tetszett meg megrendelőimnek.

A 3. képen a hálószoba másik fele látszik, itt lenne elhelyezve két kényelmes fotel, egy kis dohányzó asztal és egy állólámpa. Ez egy kellemes sarok lenne mondjuk egy délutáni kikapcsolódáshoz, elvonuláshoz.

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg
5235 0 aug 18, 2007

Comments Closed