Saját ház alakulása 4. (munkaközi fotók)

Saját ház alakulása 4. (munkaközi fotók)

Az elmúlt hónapban sok látványos dolog készült el a házunkon.

Megtörtént a víz-fűtés szerelés, lefektették a padlófűtés csöveit, berakták a villanyvezetékek csövezését a megfelelő helyekre, majd az egészet beborították egy jó vastag réteg betonnal.

Géppel bevakolták az egész házat belülről és berakták a nyílászárókat. Elkészült a korlát a lépcsőházba, az erkélyre és a teraszra.

Az ablakok színe ugyan olyan, mint az eresz és a garázsajtó (antracit), csak még le vannak fóliázva, így nem sok látszik belőlük.

A múlt héten pedig megkapta a külső színét a ház. Ezen a két képen a garázs látszódik két oldalról:

Ez pedig az utca felőli oldal:

Az erkélynél még nincs sajnos bal oldalon kész, mert az időjárás azt már nem engedte, ezen kívül még a terasz lépcsője is hiányzik, csak a korlát jelzi, hogy az hol lesz.

Jelenleg a belső glettelés zajlik és lassan jönnek vissza befejezni a gépészeti munkákat is. Aztán már csak burkolás, festés… Elvileg januárban nagyjából kész lesznek. Majd meglátjuk…

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed

4 comments

 1. Timuska

  Végre, végre, végre … :-) Itt vannak a várva várt képek :-)) Nagyon jól néz ki, csak egy bánatom van, hogy nem élőben látom …
  Nagyon tetszik a korlát, szép lesz! A ház színe is jó, de jobb lenne élőben látni, mert tuti, hogy nem színehelyez a laptopom képe, mert kicsit rózsaszínes, barackosnak látom :-) és tudom, hogy nem ilyen lesz! Már nagyon jó lenne bent lakni? Ugye? Húúú januárral “fenyegetnek” már nincs sok hátra! Kitartást. Ügyes vagy, tényleg szép lesz az a ház!

 2. Meli

  Hát mikor felkenték, akkor tényleg kicsit rózsaszínes volt, teljesen rosszul voltam tőle. De most már világosodott és kezd bézses lenni. Azért még gondolkozom rajta, hogy átfestetem, mert nem pont ilyent akartam. Ez sem lesz rossz, de másra gondoltam. Már mondtam a kivitelezőnek is, azt mondta, hogy ha akarom, simán átszínezik. Még gondolkozom rajta. :)

 3. Timuska

  Aha, hát ha azt mondják akkor várj egy picit még a festéssel. Tuti, úgy lesz … nekünk is sokkal sötétebb volt a ház, és fakult egy csomót. Ezért csodálkoztam a dunakeszis megrendelőiden, hogy az ő házuk sötétedni fog, na de mindegy; biztos van olyan festék is. Ám én ebben azért nem hiszek, mert egyértelmű, hogy a nap is szívni fogja a ház színét … úgyhogy más nincs, csak a fakulás.

Comments are closed.