Saját ház alakulása 3. (vázlat terv)

Saját ház alakulása 3. (vázlat terv)

Timi, kedves lelkes olvasóm kérte, hogy mutassak látványterveket a készülő házunk berendezéséről. Sajnos nem tudok, mert a fejemben meg vannak a tervek, lelki szemeim előtt látom őket és bemutatni max. a férjemnek tudtam volna, de ő meg úgyis rám hagyja. Másoknak meg legyen meglepetés. Azért egy kis ízelítőt mutatok a friss szerzeményeinkből…
Ma ismét rászántuk magunkat, hogy elmenjünk bútorokat megrendelni, hiszen az építés vezetőnk az ígérte, hogy karácsonyra kész lesz a ház (amiben mondjuk én kételkedek). Mivel karácsonyig már csak 8 hét!!! van és bárhol, bármilyen bútort meg akarunk rendelni, rögtön közlik, hogy min. 8-10 hét a szállítás, így már eléggé az utolsó pillanatban vagyunk. Elmentünk a Max City-be, mert ott kinéztük a BoConcept-ben az étkező asztalt, a lámpát hozzá és az ágyunkat. Egyszer már majdnem megrendeltük, de amikor összeállították a számlát, az uram dobott egy hátast a végösszegtől és akkor azt mondtuk, még gondolkozunk rajta. Tudta Ő külön-külön mi mennyibe kerül, de a végösszeget egyben nem számolta ki és eléggé szíven ütötte szegényt. Egyébként teljesen érthető.
Szóval bementünk, mondtuk mit szeretnénk és kérdeztük, hogy valami kedvezményt lehet-e esetleg kapni. Azt mondták, felhívják a tulajt, várjunk egy kicsit. A várakozás hosszúra nyúlt, így addig megnéztünk egy új boltot, az IDdesign-t a 3. emeleten. Először találtunk náluk klassz étkező széket, majd mikor jobban körül néztünk, asztalt, ágyat, dohányzó asztalt, 100 ezrekkel olcsóbban, mint a BoConcept-ben, és pont abban a stílusban, amit én elképzeltem. És nagyobb kedvezményt is kaptunk, amit végül a Bo-ban egyáltalán nem is adtak volna…
A vicc az volt az egészben, hogy kb 3 órát töltöttünk el ebben a két boltban úgy, hogy ingáztunk folyamatosan köztük. Már teljesen hülyének néztek minket, annyit mentünk egyik emeletről a másikra. De a megálmodott terveimért mindent!
Akkor a képek:

Az ágy. Fehér bőr fejvég, behúzásokkal és fehér keret. Valószínűleg lábak nélkül fogjuk összerakni, hogy alacsonyabb legyen.

Kerek étkező asztal. 150 cm átmérőjű. A dohányzó asztal ugyan ilyen, csak alacsonyabb és csak 110 cm átmérőjű.

Étkező székek. 6 db lesz, forgósak, bőrbevonatúak és nagyon kényelmesek.

Hát ennyi volt a mai program. Még kanapét kell szereznünk. Itt volt egy, ami jó lett volna kialakításában, de nem lehetett csak barna szövettel kapni, ami nem volt jó. Sok szép kanapéjuk volt egyébként, de nekünk már van néhány kritériumunk és azoknak nem feleltek meg sajnos. Majd holnap…

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed

5 comments

 1. Timuska

  Szia!

  Sajnos nem tudtam pár napig jönni, hogy olvassalak, mert gyermekem minden szabad percemet (agysejtemet) leköti … de újra ittvagyok! Köszönöm, hogy képekben is megmutatod a fejedben már összeállt terveket. Szerintem nagyon dizájnos lesz ez a ház, jó kis exclusive bútorokkal lesz berendezve. Már nagyon várom, hogy kész legyen és fotókkal is példázd, hogy nem csak a sablon színekben és formákban lehet gondolkodni. ;)

 2. Timuska

  Szia! Ha vannak új képek az építkezésről akkor kérjük szépen, mert mint látom többszázan kattintanak a Saját házunk rovatra :-)
  Egyébként miújság, hogy halad a ház? Mit ígérnek? Mikor lehet költözni?

 3. Meli

  Szia!
  Bent vannak már az ablakok, hamarosan színeznek kívül, ha az idő engedi, illetve belül elkezdték a vakolást. Amint megkapja a ház a színét, rakok fel képeket.

Comments are closed.