Rólam

Köszöntelek a blogomon!

Barátaim, ismerőseim többször jelezték, hogy kár, hogy csak az elfogadott, megvalósított lakberendezési terveim kerülnek fel a weboldalamra, a referenciák közé. Sok olyan terv tetszett nekik, amik végül ilyen-olyan okok miatt nem kerültek megvalósításra. Emellett sokakat érdekel, hogy mi a folyamata a lakberendezésnek. Ez adta az ötletet a blogom elindításához.

A jövőben itt szeretném megmutatni a folyamatban lévő lakberendezési munkáim “fejlődését”. Megnézheted, hogy egy helységről, lakásról, házról hogyan alakulnak a tervek, amíg a végleges meg nem születik. Remélem hasznosnak találod majd, akár ötleteket keresel, akár kíváncsi vagy egy helyiség/lakás/ház kialakulására. Emellett szívesen megmutatom a felhasznált anyagokat, beszerzési helyüket.

Ha ötletekre van szükséged saját otthonod kialakításához, megváltoztatásához, keress meg, szívesen állok rendelkezésedre.

Melinda

Elérhetőségem, további referenciáim: www.otherside.hu

Az ezen a honlapon látható tervek, fotók, rajzok és írások a szellemi tulajdon védelmét biztosító törvények értelmében védettek, ezért sokszorosításuk, letöltésük és újrafelhasználásuk, illetve másolásuk és imitálásuk a tulajdonos írásos engedélye nélkül tilos – és büntethető cselekedet.
A weboldal tulajdonosa szellemi termékének védelmét a jog eszközeivel a legteljesebb mértékben érvényesíti.
c 2009 Copyright: Néder Melinda – Minden jog fenntartva

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg
891 0 aug 2, 2007

Comments Closed