Óriás puzzle a falon

Óriás puzzle a falon

Egy trendi moszkvai lakásba kalauzollak el ma benneteket, melyet a Geometrix Design tervezett és tett számos egyedi ötlettel luxus otthonná.

Az idén befejezett apartmanban a kellemes légkört a hideg és meleg anyagok kombinációja biztosítja. A sok falon végigfutó fekete kőburkolat elsőre ridegnek tűnik, de nagyon szépen ellensúlyozták a vöröses árnyalatú melegburkolatokkal és bútorokkal. A konyha, étkező, nappali egy térbe került, viszonylag közel egymáshoz, mely megoldás mindig kicsit családiasabb hangulatot eredményez, mint egy óriási helyiségben, “kilométerekre” egymástól. Gyönyörűen megoldott a reggeliző pult mögött egymásba futó fehér konyhabútor és kis tálaló szekrény.  A masszív, de mégis vékony lábú étkező székek kényelmesek lehetnek egy kellemes vacsora utáni beszélgetéshez, míg a rikító citromsárga fekvőfotelekben elnyúlni sem lehet rossz. A hálószoba pasztell színei nyugalmat árasztanak, míg az exkluzivitást a bőr falpanelek adják. Érdekes a fürdő nagy mintás mozaik csempéje, picit talán sok is, de a meleg színek, és a falra is felfutó fa padló miatt talán még nem olyan zavaró.

A két gyerek részére készült szürke-narancssárga szoba már-már futurisztikus hangulatú. A beépített szekrény egyben játszótérként is szolgál, amire fel lehet mászni. A sok narancssárga ellenére kicsit ridegnek érzem ezt a helyiséget, de mindenképp nagyon vidám a színes puzzle falborítás, melybe még tükrös elemeket is beraktak.

Sajnos nem találtam alaprajzot a lakáshoz, pedig kíváncsi lettem volna a méretére, mert egészen élhetőnek tűnik, minden barátságosan megfér egymás mellett, nincsenek felesleges üres terek.Via

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed