Ne maradj le semmiről!

A webes tevékenységem kezd egyre szerteágazóbb lenni, így gondoltam írok egy összefoglalót, hogy mit is művelek, mik az elgondolásaim és mi miért van.

1. Térformáló Magazin (amit épp olvasol).

A kedvencem, az évek óta nevelgetett harmadik gyermekem. Itt nagyon sok hasznos dolgot találhatsz a lakberendezéssel kapcsolatban. Próbálok olyan dolgokat megmutatni, olyat ötleteket adni, amikkel az otthonodat akár saját magad is még szebbé tudod varázsolni. Emellett betekintést nyerhetsz a munkámba, hogyan készülnek a tervek és mi lesz a végén belőlük.

2. Kavalkád

A Kavalkád egy fotóalbum, jelenleg kb. 1800-2000 képpel otthonokról, házakról. Mivel nagyon sokat olvasok, nézelődök a témában, így rengeteg szebbnél szebb fotót látok minden nap. Amik tetszenek, azokat egy kattintással azonnal rakom oda fel, így bárkinek, akinek csak egy kis inspirációra van szüksége, vagy szeret szép képeket nézegetni kikapcsolódásképpen, az itt egy helyen megtalálhatja amire szüksége van.

3. Twitter

Mikro blog 140 karakterben. Nagyon szeretem, mert az egyik leggyorsabb módja az információ megosztásnak. Ha követsz a twitteren, akkor azonnal megtudhatod az általam érdekesnek tartott újdonságokat, olvasni- és néznivalókat. Ezen kívül itt engem is megismerhetsz egy picit jobban, a gondolataimat, a napjaimat, amikre akár reagálhatsz is. Nagyon érdekes dolog egyébként, mert én is több, számomra érdekes embert követek, akikkel az életben sajnos még soha nem találkoztam, de a legtöbbjükre már úgy gondolok, mint ismerőseimre, hiszen minden nap olvasok róluk, betekintést engednek az életük egy-egy pillanatába vagy megismerhetem az ő érdeklődési körüket. Arról nem is beszélve, hogy ebben a kis közösségben ha valakinek szüksége van rá, akkor aki tud, az segít a másiknak, ami ebben a gyakran személytelen internetezés világában nagyon jó érzés.

4. Facebook

Ha Facebook használó vagy (és egyre többen azok), akkor akár itt is megtalálhatsz már engem. Ha rajongó leszel (micsoda hülye szó), egy helyen értesülhetsz a legújabb Kavalkád fotókról, a Twitter bejegyzésekről és a blogon megjelenő írásokról. Amit én kedvelek benne, hogy az olvasókhoz arcok is kapcsolódnak általában, ezzel is közelebb kerülve egy kicsit a személyesebb kapcsolatteremtéshez.

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed

2 comments

 1. Banyek

  Szia!

  Rögtön megnéztem a Strange Design-od. Hú, de jó ötlet.
  Szerintem sokakat érdekelnek azok az “alkotások”, amik ugyan nem tetszenek, érthetetlenek, mégis van bennük valami csavar valami más….

  Hogy van időd ennyi mindenre? Nagyon irigyellek.
  Gratulálok! :-)

 2. Meli

  Szia
  Igen, pont ilyen ínyencségeket szeretnék ott megmutatni, amire általában ezt mondjuk, hogy “tejóég”. :)

  Időm nincs, de bőszen próbálkozok mindenféle trükkökkel, hogy jusson mindenre. :)

Comments are closed.