250 nm-es ház, nappali-konyha (vázlat tervek)

250 nm-es ház, nappali-konyha (vázlat tervek)

A nappali-konyha-étkező helyiségben, – a megfelelő funkciók kialakítása mellett – elhelyezésre fog kerülni egy kandalló, aminek az előszoba felőli ajtónál, a jobb oldalon van kialakítva a helye, illetve egy nagy méretű akváriumot is szeretnének.
A következő elrendezési tervek készültek. Itt még nem számít a kinézet, csak az, hogy mi hol fér el. Elég sok variációs lehetőség rejlik ebben a helyiségben.

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg
4513 0 aug 18, 2007

Comments Closed

4 comments

 1. Eleanor

  Szia!
  Már régóta követem az oldalt, nagyon profinak találom.:)
  Megkérdezhetem hogy milyen programot használsz a tervezéshez?

 2. kiss59

  Szia Meli!
  Nagyon szépek a tervek, ha van időm akkor sokszor meg nézem mert tudok belőle ötleteket venni.
  Sok sikert Margó

 3. tail

  A tervek nagyon jók, gondolom ehhez nagyban hozzájárul a jó tervezöprogram is,így a látványtervek igazán látványosak……
  Nekem talán a 2. és 3. terve jönne be leginkább….
  de csak hogy bonyolítsam a dolgot, nekem akkor tetszene leginkább a dolog, ha a kandallót át lehetne helyezni a bejárattal szembe, a jobb o.-i hosszú fal majdnem közepére, a fal hosszában, így nem lenne olyan erös tér elválasztó hatása mégis a tér étkezö és nappali része közé esne, és mindkét helyröl igazán élvezni lehetne……de mivel ebben az egyben kötve van az ember keze, a kandalló helye általában fix, ezért valószínüleg ez nem megoldható…..attól függetlenül érdekelne mi van ezen a hosszú falon….esetleg ablakok, vagy tömör lenne az egész…..számomra ez is befolyásoló tényezö volna, kar, hogy a tervek alapján nem derül ki….

Comments are closed.