Mazsolázó: Türkizkék

Új rovatot indítok, amiben itthon megvásárolható lakberendezési termékek közül fogok mazsolázni és belőlük tematikus összeállítást készíteni. Próbálok olyan gyűjtéseket csinálni, amikben konkrét beszerzési helyek és lehetőség szerint árak is fel lesznek tüntetve, így remélem minden otthon szépítőnek a segítségére lesznek! Ha van valami kívánságod, vagy valamilyen témában, színben tanácstalan vagy, merre indulj el, akkor kommentben jelezd kérlek!

Az első téma kezdésnek legyen a kedvenc színem, a türkizkék. Nem a legegyszerűbb szín, mert bár az év színe idén, a boltokban (legalábbis akik az interneten megjelennek) még elég kevés helyen fellelhető.

1. Salong váza – Ikea – 1.290,- Ft
2. Gyapjú párna – BoConcept – 8.600,- Ft
3. Ágytakaró 250×250 cm – BoConcept – 38.020,- Ft
4. Lykta asztali lámpa – Ikea – 2.790,- Ft
5. Diod üveg pohár – Ikea – 395,- Ft
6. Sonova szőnyeg – BoConcept – 104.670,- Ft-tól

7. Tiffany gyertyatartó – Butlers – 1.990,- Ft
8. Scene zsinórfüggöny – Butlers – 6.990,- Ft
9. Driftwood képkeret 10×15 cm – Butlers – 2.890,- Ft
10. Sumatra levél tál 38 cm – Butlers – 1.990,- Ft
(A boltok elérhetőségeit keresd a Google-ben.)
Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed

5 comments

 1. lanu

  Csatlakozom, nekem is (az egyik) de kedvencem a türkiz!! Nagyon jó ötlet ez a mazsolázás, érdekes, szívesen olvasgatnám a jövőben ;-)egy kis ötletet ad ahhoz h a boltokban is mazsolázgathassunk :)

 2. Timuska

  Szerintem is jó ötlet. Kicsit Off: De tök fura, ma mikor bementünk a C&A-ba (Alle) az üzlet eleje türkiz és szürke ruhák kombinációjával volt kipakolva. Rögtön eszembe jutottál :-))

 3. zsuzsetta

  Az egyik kedvenc szinem a türkizkék,de nem mertem volna, a lakásban alakalmazni: mostmár belátom, nem volt igazam. su.

 4. ssildi

  Most találtam erre a jó kis oldalra, és ennek a postnak különösen örülök, mert nekem is kedvenceim a türkiz árnyalatai.
  Kinéztem egy zuhanypanelt is, ebben a színben, (Capri-Sanotechnik) és most keresem a csempét hozzá. Nem gondoltam, hogy ilyen nehéz dolgom lesz, milyen színt válasszak, hogy ne “üssék agyon” egymást, és érvényesüljön a panel színe. Ráadásul a fürdőszobánk a lehető legkisebb.(szürkét, fehér csempét nem szeretnék, talán sárga és vajszínű… vagy valami más?) Tanácstalan vagyok….

Comments are closed.