Luxus magasiskolája

Luxus magasiskolája

Kezdjük az évet álmodozással, méghozzá nem is kicsivel! Szemeket tágra nyitni, most egy kb. 4,9 Milliárd forintért eladó családi házat mutatok!

Természetesen hol máshol állna, mint Kaliforniában. Jelenleg a Sotheby’s árulja, most éppen 19.995.000 dollárért. Februárban még 24 millió dollár volt a kikiáltási ár, de úgy látszik náluk is nehéz ingatlant eladni.

A ház egyébként 5 hálószobával, 5 fürdőszobával rendelkezik, és kb 1300 nm-es. Az óriási konyha mellett üvegfallal elválasztva egy bortároló szoba van, több ezer üveg itallal, míg a földszinti galériában a veterán autó gyűjtemény kapott helyet.

Steve Hermann építész a mai modern stílus szellemében tervezte a házat, mely nagyszerűen meghatározza a korszakot, felsorakoztat minden létező elemet, mellyel mostanában a tervezők gazdálkodnak. Óriási üvegfalak, letisztult, erős színektől mentes terek, fényes felületek betonnal ötvözve.

Ja, és gyönyörű a füvük! :D


Via

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed

25 comments

 1. Barnás Zsuzsanna

  Na, én nem szeretnék egy ilyen hideg, rideg minimálban lakni. Biztos a tulaj is rájött, hogy ez nem egy kellemes otthon és ezért akarja eladni, de a jelek szerint az árcsökkenés ellenére sem kapkodnak érte.

 2. Néder Melinda

  Én azért szívesen beköltöznék, legalább egy pár hetes próbaidőre, mert kíváncsi lennék, hogy egy ilyen házban mennyire más/vagy nem más élni :)

 3. Eszter Boros

  Attól rideg h. nincsenek benne színek. Ha meg tudnám venni 4 milliárdért, 1-2 millióból tennék bele színeket, ez már nem lenne akadály. :) Nekem nagyon bejön. Gyönyörű.

 4. Néder Melinda

  Anyukám mindig azt mondja, hogy minek nekem a lottó 5-ös, mit csinálnék vele?! Haha, nem is lenne elég egy ilyen házra, még hitelt kellene felvenni hozzá :DD

 5. Eszter Boros

  én imádom a tereket, nekem épp jó lenne, feldobnám egy két óriás képpel, egy két tapétázott, festett fallal, a bőr ülő garnítúrát lecserélném egy szép szövetre amire lehet tenni szép színes párnákat….csak kellene egy brigád aki az ablakokat pucolgatják. :)

 6. Évi Prattinger

  nekem is kicsit ridegnek tűnik, de vannak benne olyan dolgok amik tetszenek. Nem szivesen aludnék mondjuk úgy, hogy üveg a falam és nem utólsó sorban látom szemeim előtt a két lányom kézlenyomatával milyen szép diszesek is lennének az üvegfalak :-) azért nem tiltakoznék lehet :-)

 7. Néder Melinda

  Nem kell ablakpucolással, takarítással, gázszámlával meg hasonló apró-cseprő dolgokkal foglalkozni. Ezen a szinten már ezek nem fontos dolgok! Itt egyszerűen élvezni kell azt, hogy elfekszel a nappaliban, ahol lágyan duruzsol a kandalló és amerre nézel, csak a gyönyörű fákat, a kertet, a természetet látod. Egészen biztos vagyok benne, hogy gyorsan hozzá tudna mindenki szokni. :)
  A ridegséget meg én nem látom benne, talán egyedül a fürdőben picit, ott kicsit sok a szürke, de ez legyen a legkevesebb.

 8. Dóczi Mercedes

  a ridegségen lehet változtatni, a benne élők a saját igényeik szerint rendezték be, de azt meg lehet változtatni más bútorokkal, más színekkel, kiegészítőkkel. nekem nagyon tetszik és egyetértek Melindával, ezen a szinten már nem számít a rezsi, a takarítás…

 9. Mayer-Nagy Tímea

  AKAROM! és micsoda kilátás nyílik mindenhonnan :-))) A garázs pedig áááááá szuper az egész.

Comments are closed.