Mazsolázó: Laptoppal az ágyban

Kedves olvasói kérésre jött is egy téma kívánság a Mazsolázóhoz, így ma körülnézünk a laptop tartók között. Szerintem ez sok mindenkinek hasznos lesz, hiszen egyre többen vesznek már hordozható számítógépet, amelynek használatával nagyfokú szabadságot élvezhetnek. Használhatjuk a kertben, a buszon, a kávézóban vagy akár az ágyban is.

A legegyszerűbb, bár nem biztos, hogy a legkényelmesebb megoldás a kihajtható lábas reggeliző tálca. Nem próbáltam, de nekem kicsit magasnak tűnik, hosszú távon fárasztó lehet a kéznek.

A komfortosabbak alsó része szivacsból, párnából vagy babzsákból készül, így a lábunkat sem nyomja. Van környezetbarát, kartonból összehajtogatható, aminek előnye, hogy szétszedve nagyon kis helyet foglal. Az ultrakomfortos már lámpát, toll- és pohártartót is tartalmaz, bár a pohárral kapcsolatban nekem fenntartásaim vannak.

Te használsz laptop tartót? Ha igen, milyet? Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, mert én is gondolkozom, hogy be kellene szerezni egyet.

1. Sunday reggeliző tálca – Butlers – 6.990,- Ft
2. Belkin CushTop Notebook tartó – Digit Store – 5.290,- Ft
3. Logitech Comfort Lapdesk notebook tartó – Extreme Digital – 8.890,- Ft
4. BRÄDA Laptop tartó – Ikea – 3.990,- Ft
5. Babtábla, bármilyen grafikával – babtabla.hu – 6.800,- Ft-tól

6. Blogpad kartonból – Vatera – 2.925,- Ft
7. Laptoppárna (szitázható felső rész) – laptopparna.com – 7.990,- Ft
8. NS Notebook tartó – Stile Interio – 8.990,- Ft
(A boltok elérhetőségeit keresd a Google-ben.)
Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed

14 comments

 1. lanu

  Nemrég cseréltem le a számítógépet laptopra;nem bántam meg. AZóta sokkal jobban élvezem a gépezést, és sokkal praktikusabb, kényelmesebb, bárhol tudok filmet nézni, akárcsak lakáson belül is. Tapasztalataim szerint az is nagyon kényelemes ha simán a combomon van, de néha tényleg hiányzik valami alá. Most kedvet kaptam hogy beszerezzek egy tartót, bár korábban is halottam már ilyesmiről,de nem jutott eszembe :) de szerintem az ilyen lábas ‘sámliszerűek’ nem annyira rugalmasak, nem lehet akárhol használni. A babzsákszerűek biztos nagyon jók! Az 5ös nagyon nagyon tetszik!!!! Lehet h veszek egyet!! :)

 2. eaposztrof

  en a 7-est probaltam, hasznalhatatlan. a muszalas anyag es a benne levo toltelekanyag olyan szigetelo hatassal bir, hogy tulmelegedig az alsoreszed hasznalat kozben. kegyetlen.


 3. Post author
  Meli

  Az ikeásat most dicsérte éppen valaki a twitteren is.
  Az 5., a babtábla egy csomóféle színben rendelhető, két méretben is lehet és kérhetsz rá bármilyen képet.
  A 7-ről köszi az infót! Kár érte, pedig egész kulturáltan néz ki.

 4. csiszi

  Az ikeásat én nem javaslom: csúszós a felülete és nincs pereme: két olyan notebookról is tudok, ami lecsúszás után csúnyán beverte a sarkát.

 5. Timuska

  Én egy sima tálcán használom a laptopot ha az ágyban gépezek :-)) Szóval tapasztalatom semmi a laptoptartók terén, de nekem a 2, 3, 5 és 8-as tetszik :-))))

 6. muzsika

  én egy kis méretű polcot használok (ikea :D)
  na, viccet félretéve, Melinda, nem lehetne, hogy valahogy a kép mellé kerüljön a szöveg? nagyon rossz fel-le görgetni! szerintem ekkora laptopja senkinek nincs, hogy egyszerre lásson minden t:D

 7. CzAnett

  Az ötletek alapján sikerült megvenni az ideálisat…mindenképp lábas kellett, hogy ne én tartsam a laptopot. Az 1.es jó lett volna, csak sokalltam az árát, a 6. meg talán nem lenne annyira időtálló.
  A KIKA-ban találtam az 1.-eshez hasonlót, és szuper! Kényelmes, jó a magassága is, és még reggelizni is lehet rajta, ja és olcsó. Ajánlom mindenkinek, aki ugyanolyan ágymániás, mint én:)

  Köszi Meli az ötleteket:)

 8. Zsolt

  Ötös (babtábla) a nyerő, évek óta használjuk otthon és a cégnél is, mindenki egyedi darabot kapott. Plusz info, kevesen tudják: ez az eredeti termék, magyar szabadalom és itthon is készül kézzel, nem egy kínai tömegtermék.

 9. Zoli

  IKEA-s (4) egyáltalán nem olyan jó, túl puha a műanyag fedele és mivel félhol alakú csak egy netbook fér el rajta jól, nagyobb méret (14″ felett) nem. Nem is túl szép. 3-as szép, de drága.

 10. soder

  Azt azért mindenkinek jó tudni (főleg ffiaknak) hogy a laptop töltő becsatlakozása környékén (ill. ahol az akku van) elég dúrva elektromos térerőt lehet mérni műszerrel, ami ha ölben tartod a gépet, pont a mogyorókat éri (vagy akár csak a combot) . Hosszú távú élettani hatása ezért szerintem nem előnyös.

Comments are closed.