Lakásvásárlás

Sokszor tapasztalom azt, hogy az emberek beleszeretnek egy lakásba, megveszik, majd mikor rendeznék be, akkor derül ki, hogy az első ránézésre tágas lakásba semmi nem fér el, mert túl sok mondjuk a rossz helyen lévő ablak, vagy a tetőtéri dőlt falak miatt nem lehet rendesen bebútorozni, vagy rossz helyen vannak az ajtók, radiátorok, stb. Nagyon gyakori manapság az is, hogy új építésű lakásokat úgy vásárolnak meg, hogy még csak alaprajzon van meg a lakás, ami alapján általában nehéz elképzelni, hogy hogy is fog kinézni, mekkora helyek is lesznek pontosan, hogy fognak elférni a magunkkal hozott dolgaink. A lakóparkokra ráadásul jellemző, hogy csalnak is kicsit a színes alaprajzokon a marketingesek, hogy kisebb bútorok berajzolásával, nagyobbnak tüntessék fel a lakást, mint valójában lesz.

Szeretnék segítséget nyújtani abban, hogy még mielőtt egy vagyont költesz egy lakásra, küldd el az alaprajzát, ami alapján elkészítek 1 db berendezési tervet és csatolom hozzá a szakvéleményemet, illetve ajánlásomat is. Ez alapján már jobban láthatod, hogy minek mekkora hely jut, milyen lehetőség rejlik a lakásban. Ajánlásokat teszek az esetleges változtatásokra, ami alapján már tervezhető, hogy a jobb elrendezés érdekében milyen módosításokat lehetne majd végrehajtani.

Megrendeléskor amire szükségem van, az egy – lehetőleg e-mailben megküldött – méretezett alaprajz és az igényekről egy leírás (milyen helyiségekre lenne szükség, hányan fognak a lakásban lakni, stb.).

A megrendelés munkadíjának kifizetése megadott számlaszámra történő átutalással történik. A pénz beérkezését követően az elkészült tervet e-mailben küldjük meg.

A lakásvásárlási tanácsadás munkadíja: 30.000 Ft + ÁFA.

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg
1891 0 szept 28, 2007

Comments Closed