Kozmetika felújítás (fotók)

Kozmetika felújítás (fotók)

Ez egy régebbi munkám, melyet félve vállaltam el még akkoriban, mert előtte csak magánlakásokkal, -házakkal foglalkoztam, de a megrendelő hölgyek annyira kedvesen biztattak, hogy dolgozzunk együtt és annyira bíztak bennem, hogy végül kötélnek álltam. A végeredményt látva örültem, hogy belevágtunk.

A kozmetika felújításába, modernizálásába a fürdőszoba, a kozmetika rész, a masszírozó és gyantázó, valamint a váró felújítása tartozott bele első lépésnek. Az alap stílust a bordó szín és árnyalatainak felhasználása adta, mely szorosan kapcsolódott a hely arculatához.

A váró rész bordó fala kellemes kontrasztot ad a nyír és fehér színű bútorokhoz. Az összes ajtó nagyon modern üveg ajtóra lett cserélve, melyeken a dekorkövek ugyancsak az alapszínt tükrözik vissza.

Volt:

Lett:

A fürdőszoba már nagyon régi volt, igencsak ráfért a renoválás. A kád zuhanyfülkére lett cserélve és a wc is más helyre került. Burkolatnak a Valentino Emotion csempecsalád fehér és korall színű változata lett felhasználva.

Volt:

Lett:

A kozmetikai részben a régi, sok helyet foglaló, felesleges bútorok eltűntek, helyüket könnyed üveg polcok, nagy tükrök váltották.

Volt:

Lett:

A masszázs és gyantázó részleg korábbi függöny elválasztása tolóajtós falakat kapott és itt is megjelent többek között a falon a bordó  szín.

Volt:

Lett:

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg
3352 0 szept 8, 2008

Comments Closed

1 comment

  1. Timuska

    Hát ez nagyon klassz lett! Mintha nem is ugyanaz a kozmetika lenne! Ügyes vagy! Gratulálok!
    Ha mégegyszer költözünk/lakást felújítunk akkor is téged fogunk megkeresni …

Comments are closed.