Kétszintes penthouse lakás Londonból

Kétszintes penthouse lakás Londonból

Imádom az ehhez hasonló, nagyon otthonos, nagyon hívogató lakásokat! Bármerre néz az ember, kellemes színeket, finom anyagokat talál, melyek nyugodt barátságosságot sugallnak. Már a fotókon is átérződik, hogy jó lehet ide hazatérni!

Az SHH tervező csapata két szintet nyitott össze a 14. és 15. emeleten, hogy ezt a kb 460 nm-es, 5 hálós, modern lakást elkészítse a megbízó család részére. A London belvárosára panorámás lakás kicsit hasonlít egy személyre szabott butikhotel apartmanjára, ahol minden nagyon szép és minden nagyon rendben van. Ezt mondjuk én nem tartom hátránynak, egy lakás fotózásakor egyrészt ez természetes állapot, másrészt egyszerűen arról van szó, hogy megvolt mindenre az anyagi keret és az egész lakást tökéletesen be tudták fejezni egészen az utolsó vázáig. Ezt sajnos sokan csak irigyelni tudjuk, mert nem mindig sikerül összehozni az álmokat a pénztárcánk mélységével. De jó tervezéssel, előre átgondolt költségekkel és esetleg néhány kompromisszummal azért szép sikereket lehet elérni a saját otthonunk kialakításakor is.

És hogy mi a titka szerintem ennek a lakásnak? A nagyon jól összeválogatott, mindenhol megjelenő szolid, de mégis nagyon kellemes tapéták; a fantasztikus föld színek, mint a barnák, szürkék, bézsek, melyeket nagyon finom lila árnyalatokkal egészítettek ki. Nagyon kellemes hangulatúak a világítások és gyönyörűek a kárpitos bútorok is, melyek jó megválasztása talán az egyik legköltségesebb, de ugyanakkor legsarkalatosabb pontja is egy egyedi otthonnak.Via

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed