Instant Life

Instant Life

Ha valaki fél éve azt mondja nekem, hogy a szabadidőmet varrógép előtt fogom tölteni, kinevetem. Az elmúlt hónapokban azonban ez lett az új hobbim, de persze nem álltam meg ennyinél. A Térformáló Magazin mellett elindítottam egy új oldalt is, az Instant Life-ot.

7 évvel ezelőtt kezdtem el lakberendezéssel foglalkozni, azóta volt szerencsém több, mint 6200 nm-nyi lakást, házat megtervezni. Az elmúlt években a kis családom mellett csak ez töltötte ki mind a munkaidőmet, mind a szabadidőmet. Szinte kizárólag lakberendezési újságokat olvastam, a témában böngésztem a netet és ezen járt az agyam. Viszont nemrégiben észrevettem magamon, hogy elkezdett “csőlátásom” lenni. Miután átolvastam az összes szakmai portált, ültem a számítógép előtt és úgy éreztem, hogy kiürült az internet, semmi érdekes nincs a világban. Pedig persze nem így volt, csak én nem voltam nyitott más dolgok felé, beskatulyáztam az agyamat egy téma irányába. Ennek felismerése vezetett el néhány olyan portálra, ahol olyan dolgokat láttam vagy olvastam, melyek az én életemből mostanában kimaradtak, vagy nem kaptak hangsúlyt. Természetesen nem kell semmi komoly dologra gondolni, egyszerűen csak rájöttem, hogy vannak más dolgok is a lakberendezésen kívül, amik örömmel töltenek el, amik érdekelnek, amik kihívást jelentenek. Így kaptam kedvet a varráshoz, ez pedig hozta magával az olyan női témákat, mint a divat, a smink, az ékszerek, kiegészítők és ezeknek leginkább a “csináld magad” része. Nagyon izgalmasnak tartom, amikor mondjuk egy régi ruhából valami teljesen mást varázsolsz, vagy a magad által elkészített nyakláncot akasztod a nyakadba és mindenki megcsodálja…

Persze ettől függetlenül a lakberendezéssel nem szakítottam, hiszen az is nap, mint nap állít elém újabb kihívásokat, melyekbe örömmel vetem bele magamat. Ráadásul úgy érzem, hogy a látóköröm kiszélesítése a szakmai dolgaimnak is jót tesz, hiszen a két téma nem áll olyan messze egymástól, a szépségre, kényelemre, a kreatív megoldásokra való törekvés összekapcsolja őket.

Gondolom ezek után körvonalazódott már, hogy az Instant Life-on mit találhatsz, miről olvashatsz, milyen ötleteket kaphatsz. Ízelítőnek nézd meg az alábbi képeket!

Ha tetszik, kövess minket akár a Facebookon is, hasznosítsd a tippjeinket, inspirálódj, vagy csak egyszerűen kapcsolódj ki!


Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed