Ici-pici fürdőszoba (fotók)

Szeretném megmutatni ezt az iciripiciri fürdőszobát, amit a húgom és a sógorom saját kezűleg újított fel. Tényleg nagyon kicsi, a mérete 165×190 cm-es, igazi panellakás fürdő. A kialakításába sajnos csak egy kicsi beleszólásom lehetett, de azért szerintem jól sikerült. Sajnos a csempét már megvásároltan láttam, mert erről biztos lebeszéltem volna őket. Viszont ötletesen lett megoldva a kád mögötti épített fal, amibe falfülkék kerültek és ezen kívül a vízszerelést is megkönnyítette, hiszen a panel lakásokban a vésés nem túl egyszerű dolog…

A fürdőt négyen használják, két kis hercegnővel, így tényleg sok igényt ki kell elégítenie. A mosógép feletti pultrész nagyon jól használható pelenkázónak is. A kád kapott egy paravánt zuhanyzáshoz, amely használaton kívül behajtva szinte észrevehetetlen.

A reggeli készülődést segíti a dupla mosdó. A nagy tükör közvetlenül a falra lett ragasztva, ami a takarításnál könnyebbséget jelent és a gyerekek sem tudják véletlenül leverni.

Ötletes megoldás a falra szerelt Ikeás Lack lebegő polc, amibe beépített spot lámpákat raktak.

A fürdő méreteihez képest mindennek találtak helyet és ügyesen megcsinálták. És volt amiben hallgattak rám!!! :)

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg
14098 0 okt 18, 2009

Comments Closed

15 comments

 1. Anna

  Kedves Melinda!

  Szuper lett ez a fürdőszoba is, nagyon szépek a munkáid! Meg szeretném kérdezni, hogy a mosdó alatti fiókos szekrényt hol vették a Húgodék? A csap elfolyója (szifonja) hogy fér el tőle?
  Előre is köszi!

 2. Atis

  Kedves Anna!
  A mosdó alatti szekrényt az IKEA-ban vettük (ott volt a legolcsóbb). Két fiókos, 100 cm széles és a kialakítása olyan, hogy a szifon elfér a fiókok mögött, mivel a fiókok mélysége kb 10. centivel kisebb, mint a szekrény. A szekrény neve Godmorgon.
  üdv
  Attila

 3. Erika

  Szia! Panelban lakom én is és ezek a képek sok remek ötletet adtak! Viszont érdekelne, hogy hol van a radiátor?

 4. Dóri

  Szia Melinda,

  Ez nagyon tetszik:) pont ilyen a fürdőszobám, amit fel szeretnék újítani, de annyira pici, hogy semmilyen ötletem nem volt, de most, hogy ezt láttam, már van:) A csempe helyett szerinted milyet kellett volna választaniuk? A fürdőkád mögötti “előre hozott fal” az sima gipszkarton?

 5. Meli

  Szia Dóri!
  Én sokkal világosabb, fényes felületű csempét választottam volna, mert az növelné a teret. Sajnos most fejből nem tudom, hogy gipszkartonból, vagy ytongból csinálták a falat, de ha gipszkartonból, akkor biztos impregnáltból, ami kimondottan vizes helyiségbe való.
  M.

 6. Dóri

  Szia Melinda,
  Köszi a választ. még azt szeretném kérdezni, hogy a szanitereket hol vásárolták?
  Illetve, hogy a fürdőkád első falát azt teljesen nyitva hagyták, vagy az is be van fedve?

Comments are closed.