Férfias loft Sao Paulo-ban

Férfias loft Sao Paulo-ban

Ma férfi olvasóimnak próbálok kicsit kedvezni ezzel a brazíliai loft lakással. A fiatal ügyvéd számára készült otthonban a dupla belmagasságot galériával osztották meg, így az alsó szinten a közösségi tér kapott helyet, míg az emeleten a privát zóna hálóval, gardróbbal, fürdővel.

A lakásban a sötétebb színek dominálnak a világosra festett téglafal előtt, a földszinten megspékelve egy napsárga komóddal, míg az emeleten egy kis lila is helyet kapott a cementszürke és a fekete mellett. A nyitott fürdőszoba igazán különleges, bár a praktikumáról gondolom megoszlanak a vélemények.

Uraim, Önök mit szólnak hozzá? Legénylakásnak megfelelne? ;)


Via

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed

1 comment

 1. Dumu Tuda Niszabak

  Nekem nagyon tetszik. Finnyás vagyok, de ebbe a kecóba akár már költöznék is.
  Néhány apróság, amin változtatnék:
  az a sárga bárszekrény valami förtelem. Gondolom, azért tették bele, hogy kis színt adjon a nagy monokróm összképbe, de ez nem jól sült el. Ha odabiggyesztenek egy darab rikítósárga elemet, az csak diszharmóniát okoz.

  Látom, a megrendelő nem lehet valami nagy észlény, egy darab könyvespolcot nem látni sehol, jóformán helyet sem hagytak ilyesminek.

  A galéria nagyon ízléses, és praktikusnak is tűnik, kivéve persze a látványvécét.
  Azért az vállalás, hogy a kedves lakó, tételezzük fel – alkalmi hálópartnere – legnagyobb meglepetésére, panorámás kilátást villant letolt gatyáján átsejlő szőrös alvázáról… egyéb illúzióromboló hatásokat nem is említve.

Comments are closed.