Falmatricák az internetről

Nagyon divatos és sokan keresik mostanában a falmatricákat. Tényleg jó dolog, hiszen gyorsan, egyszerűen és olcsón újjá varázsolhatjuk, látványossá tehetjük vele a csupasz falakat. Összeszedtem egy kisebb link gyűjteményt, ahol mindenki kedvére szemezgethet a hatalmas választékban és ha megtetszik neki valamelyik, rögtön meg is rendelheti.

Magyar oldalak:

- Faldekorálás

- Fali-matrica

- Stick it!

- Falmatrica

- Dekoretta

Külföldi oldalak:

- Wall Sticker shop

- Wall Glamour

- e-glue

- decDecals

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg
5885 0 nov 19, 2009

Comments Closed

5 comments

 1. muzsika

  A Wallies-tól már rendeltem, jók a matricák, bár érdekes, van, ami lejött, de van, ami meg stabilan tartja magát. SAjna a .com-hoz képest elég szűk a választék.
  Továbbá ajánlanék még egy linket, legutóbb innen rendeltem: www. faltetovalas. hu. Itt az a jó, hogy egy csomó színből lehet választani, milyen legyen a minta (vagyis egyszínűek), és a választásnál meg lehet adni a háttér falszínt, így tuti lehet próbálni, mi mihez megy. Egyéni igényeket is kielégítenek, terveznek. Én egy motívumból 2 db-ot kértem, az egyiket letükrözve, megcsinálták. Nagyon nehéz feltenni, arra készüljön, aki rendel, viszont nagyon stabilan van a falon. Egyelőre legalábbis, kb 2 hete :)))

 2. Jenei Mária

  Nekem bejöttek a Wallies matricák. Oda kell figyelni, hogy mennyi ideig van vízben a cucc, de vannak már olyan matricák, amihez nem kell vízberakni…a sima felület fontos egyébként, nem tudom Te hova raktad.

 3. Gyertyaöntő

  Sziasztok!

  Én madaras ajtóposztereket rendeltem. Nagyon szép. Igaz, én a falra fogom feltenni, rétegelt lemezre felragasztva, így tovább tudom vinni…

Comments are closed.