Ezüstös ráhangolódás

Ezüstös ráhangolódás

Még 17 nap van Karácsonyig, ez lebeg most a szemem előtt. Nem az a típus vagyok, aki már októberben beszerzi az összes ajándékot, inkább húzom-halasztom. Viszont 17 nap már nem olyan sok, főleg, hogy még ötletem sincs, hogy kinek-mit-hol-merre. Sőt, még ünnepi hangulatom sincsen, ami nem csoda, hiszen nem járok a városban, így nem szólnak a fülembe a karácsonyi dalok mindenfelől, és az adventi vásárok forgataga is elkerült eddig. De próbálkozom a ráhangolódással, például ezekkel a gyönyörű hangulati képekkel! Aztán ha ez sem segít, akkor jöhet a Wham-től a Last Christmas…

Via

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed

3 comments

  1. Mayer-Nagy Tímea

    Én már elkezdtem a ráhangolódást, pl. vannak kint díszek,fények ünnepi terítő és weihnachtsmarcen illóolaj “szagban” úszik a lakás :-)))))))))

  2. szögletes aranyhal

    Velem ez mindig úgy van, hogy novemberben még mindig túl távolinak érzem, és kiakadok a korai karácsonyi kirakatokon, aztán, amikor már idejét érezném, hogy nekiálljak készülődni, akkor azt veszem észre (ez az utóbbi 4-5 év óta van így), hogy csurig van minden bolt, már hétköznapokon is, és akkor mindig megbánom, hogy mégiscsak miért nem kezdtem korábban, nyugisan, mikor még nem volt tömeg. Aztán a következő évben újra elkövetem ugyanazt a hibát :) Úgyhogy idén először nagyon tudatosan álltam neki, és kis lépésekben már hetekkel ezelőtt elkezdtem néhány dolog beszerzését, egy-két dísz becsempészését a lakásba, úgyhogy idén először viszonylag elégedett vagyok magammal :)

Comments are closed.