200 nm-es ház, lány fürdőszoba 1. (vázlat tervek)

200 nm-es ház, lány fürdőszoba 1. (vázlat tervek)

Az emeleten kapott helyet a lányok fürdőszobája, melyet az Édesanya fog használni kamasz lányával. A helyiségben az Aquavit Niagara pezsgőfürdő (150×150 cm) mellett, egy Ravak ESKK2 negyedköríves zuhanykabin (100×100 cm) kapott helyet. A terveken megnéztük, hogy nézne ki a dupla mosdó bútorba, pultba építve, illetve a pultra állítva.

1. változat:

Felhasznált burkolat: Zalakerámia Kendo bézs és bordó csempe, Etno típusú dekorokkal. A kád fölött 2 db Carneval Primavera dekor csempe van beillesztve, mintha képek lennének a falon. A koncepció, hogy nőies, kicsit szoba jellegű fürdőszoba alakuljon ki.

Pultra helyezett mosdókkal:

Félig szekrénybe épített mosdókkal:

2. változat:

Felhasznált burkolat: Opoczno Organic, anyagában csíkos, fehér és sárga csempe. A burkolás érdekessége, hogy a mosdó falától, át a padlón, majd fel a kád falán végig fut két sárga csempe csík. A csíkok folytatódhatnak a kád oldalán is, attól függően, hogy épített oldala lesz, vagy kád előlapot vásárolnak hozzá.

3. változat:

Felhasznált burkolat: Novoker Saten fehér és rózsaszín, anyagában csíkos csempe, virágos dekorokkal. Ennél a változatnál nem is annyira a csempe a lényeg, mert elég halvány színekben van, hanem a hullám formájú álmennyezetek a kád-zuhanyzó és a mosdók felett.

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg
4717 0 aug 8, 2007

Comments Closed

4 comments

 1. Meli

  Megtervezzük, semmi akadálya. :) Egyébként nekem is az tetszik a legjobban. Ha megnézed a csempét a gyártó weboldalán, akkor láthatod, hogy nagyon szép csempe, és nagyon jó méretben van, jól variálható, sok dekor van hozzá. Sajnos a többi csempénél a méret és a dekorok hiánya nagyon sok lehetőséget kilő.

 2. MNT

  Kedves Melinda! :-)

  Nagyon tetszenek a terveid, főleg a fürdőszobák a kedvenceim! Gratulálok web oldaladhoz és a blogodhoz nagyon hasznos infromációkat tartalmaz! Szinte minden fontos részletre kitérsz ezzel sok segítséget adsz … Kevés ilyen lakberendezői oldal van! Tetszik a stílusod, olyan letisztult, elegáns de még is modern. A későbbiekben szívesen látnék fotókat a megvalósult ötletekről :-) További sok sikert kívánok neked!

  T.

 3. Meli

  Szia
  Köszönöm a dícséretet. :) Természetesen lesznek fotók folyamatosan. Ha valami érdekel a lakberendezéssel, a tervekkel, anyagokkal kapcsolatban, szólj és írok arról is.
  Meli

Comments are closed.