Elkészült a Green Aqua bemutatóterem

Elkészült a Green Aqua bemutatóterem

Izgalmasan telt nálunk az év eleje, hiszen legújabb és a szívemnek egyik legkedvesebb projektjét csináltuk meg. Egy bemutatótermet terveztem, mégpedig nem is akármilyet!

Hétvégén hivatalosan is megnyitott Törökbálinton az első, kizárólag növényes akvarisztikával foglalkozó bemutatóterem és szakbolt, sok fantasztikus, berendezett akváriummal.
Hogy miért áll hozzám ez olyan közel? Mert a Green Aqua indulását, tevékenységét már az elejétől fogva követem, hiszen a férjem az egyik alapítója. Nagy öröm számomra, hogy ennek is eljött az ideje, így most mindent megtettünk, hogy a legszuperebb helyet készítsük el nekik. :)
A tervezés során az elgondolás az volt, hogy úgy alakítsuk ki az üzletet, hogy külön legyen választva a bemutatóterem és a bolt rész. Mivel ezek előtt a gyönyörű akváriumok előtt a vevők akár órákat is eltöltenek, így megpróbáltunk egy olyan hangulatot kialakítani, ahol úgy érezhetik magukat, mintha a nappalijukban ülnének otthon.

A cég színe az antracit szürke és a lime zöld. Merészen az összes falat sötét színűre festettük, melyek előtt a kivilágított  zöld növényes tankok nagyon mutatósak lettek. A világítást mindenhol led lámpák adják, így a több, mint 50 db spot összesen kb 150 wattot fogyaszt.

A térelválasztást lapfüggönyökkel oldottuk meg, melyek azért is praktikusak, mert amikor tisztítják az akváriumokat, könnyen elhúzhatók, viszont napközben eltakarják a mögötte lévő polcokat.

A hazai állatkedvelők, haltartók egy teljesen új világot ismerhetnek meg ebben a boltban, hiszen a környezet, az enteriőr, a kiállított akváriumok, az alkalmazott csúcstechnológiák, mind-mind szakítottak az eddig hagyományosnak ismert kisállatboltok hangulatával, kinézetével.

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed

11 comments

 1. Mayer Timi

  Csúcs szuper a bolt, de élőben az igazi élmény. Ezt mindenkinek látni kell!

  Fantasztikusak vagytok és tiszta szívemből gratulálok és kívánok hozzá nagyon sok sikert!

  LÁJK!LÁJK!LÁJK!

 2. Klein Kinga

  Gratulálok Melinda! Nem is gondoltam, hogy egy ilyen bolt szép is tud lenni. Tök jó!
  CSak egy kérdés:Tulajdonképpen milyen színű a fal? Mert van ahol szürkének, van ahol olajkéknek látszik.
  És sok sikert a boltnak – így biztos lesz is!


 3. Post author
  Meli

  Kinga, köszi! :)
  A falak antracit szürkék. Az esti képeken tűnhet kékes színűnek, mert hideg fényű spotok lettek berakva, amelyek kékesek.

 4. Teri

  Csak gratulálni tudok!Szuper lett!
  És milyen jó példa arra is ,hogy sokan megijednek a sötét falszínek hallatán.Pedig ha jó arányban tálaljuk ,plusz a tökeletes világítás…!
  puszi


 5. Post author
  Meli

  Mindenképp nézzétek meg élőben, tényleg megéri!

  És nem árulok el nagy titkot, de az üzlet felett van az én irodám, úgyhogy aki erre jár, engem is meglátogathat, ha van kedve. :DD

 6. terkultura.com

  Nagyon szép lett, én is gratulálok!!!! Kedvem szottyant beugrani valamikor, hogy szakmai kiképzést kapjak akváriumokból! Majd beszéljünk meg egy időpontot, és akkor az új irodát is megcsodálnám! :)

Comments are closed.