Egy szoba – két gyerek

Egy szoba – két gyerek

Minden lakásban, még a legkisebben is próbáljunk lehetőséget teremteni ahhoz, hogy a gyereknek, illetve gyerekeknek legyen saját területük. Fontos az a hely, ahová visszahúzódhat, ahol azt csinálhat, amit ő akar. Ötletes bútor-összeállításokkal (emeletes ágy, szekrény fölé helyezett ágy) és jó helykihasználással elérhetjük, hogy viszonylag kis alapterületen is elhelyezzük mindazt, amire a gyereknek szüksége van és még szabad terület is maradjon mozogni, játszani.

Sok családnál – főleg míg a gyerekek kisebbek -, gyakori, hogy ketten osztoznak egy szobán, de ahol csak egy gyermek van, ott is érdemes felkészülni arra, ha egy kis barát ott szeretne aludni. Állandó megoldásnak nagyon ötletes emeletes ágyakat lehet ma már találni, melyek között a komolyabbak úgy néznek ki, mintha egy mini galéria kerülne kialakításra a gyerekszobában.

A legpraktikusabbak azok a változatok, melyek a gyerek életkorának, igényeinek megfelelően átalakíthatók, hiszen ezek akár pici kortól kamasz korig jól használhatóak.

Vendég számára kihúzható, használaton kívül elrejthető mobil ágy elhelyezésével igazán klassz gyerekbirodalmat alakíthatunk ki, melyet büszkén mutogathatnak társaiknak.Via, via, via, via, via, via

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed

5 comments

 1. Pingback: Vasárnapi bloglapozó 8.

 2. Amy

  én is két gyerekes családban nőttem fel, de sajna ezek a szobák nem oldották volna meg a dolgot :) 5 évvel idősebb bátyám van:) az én szüleim egy szekrénysorral választották ketté a szobát, amit mind a két oldalról lehet használni (ahol nekem könyvespolc volt, ott a tesómnak ruháspolc és fordítva). sztm ez egy nagyon ötletes megoldás volt :) csak ajánlani tudom mindenkinek :) bár szét szedni elég nagy élmény volt egyedül :D :D

 3. judit

  Inspirálóak a képek! Tetszenek, de hogyan lehet úgy alakítani, hogy 2 ágy mellett 2 íróasztal is elférjen ötletesen. Ráadásul ne is zavarják egymást, míg az egyik tanul, másik meg már aludna. ezen rágódom már hónapok óta.
  Köszönöm, ha tudsz segíteni.

 4. Ági

  Igazából csak az a furcsa, hogy legtöbb képen egy asztalt látok, két gyereknél még is csak két asztal dukál, bár lehet én gondolom rosszul.

Comments are closed.