CasaBugatti, luxus a konyhában

CasaBugatti, luxus a konyhában

A CasaBugatti családi vállalkozásként 1923 óta tervezi komplett konyhai kisgép,- és eszközkollekcióit. Hitvallásuk, hogy a konyhában is helye van az individualizmusnak.

Olaszországban gépi és nagy részben manufakturális munkával állítják elő a nem látható, finoman kimunkált mozgó alkatrészeket rejtő eszközöket, ahol a legkisebb alkotóelem is a legmagasabb minőségi paraméterekkel bír. Mindezt olyan formavilágba öntötték, amely a játékos olasz stílusjegyek mellett a funkcionalitásra is komoly hangsúlyt helyezett. Legerősebb tulajdonsága azonban a komplexitása: azonos színekből, összeillő formákban tudjuk a nélkülözhetetlen kisgépkollekciónkat összeállítani, a teljes harmónia megteremtése valóság lett otthonunk egyik leginkább használt helységében!

Természetesen az örök kitűnni vágyókra is gondoltak, a hedonizmus jegyében akár 24karátos arany bevonatot – esetleg igazi, kézzel varrt bőrt – és Swarovski kristály berakást is kérhetünk magunknak. A design kisgépek mellett exkluzív tányér, evőeszköz, konyhai eszköz és kiegészítő szettek állnak rendelkezésünkre, ha valóban egyedi, a legapróbb részeiben is végtelenül aprólékosan kimunkált tartalommal felvértezett luxus otthont szeretnénk. Tervezőik között van Virgilio Bugatti, a stars_milano tervezői Andreas Seegatz és Giuliana Corsini, Lorenzo Ruggeri, Innocenzo Rifino.

Magánvélemény: mutassatok egy háziasszonyt, aki szívesen használna és tartana tisztán naponta egy bőr borítású konyhagépet! :)
További info: Baltex Home

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg
2804 0 ápr 4, 2011

Comments Closed

2 comments

  1. Pingback: Vasárnapi bloglapozó 3.

  2. rizsgomboc

    nos.. a luxus lényege pont az, hogy nem a háziasszony törölgeti tisztára.. mondjuk én sem szeretem a “használhatatlan” termékeket..

Comments are closed.