A sejtelmes lila

Egyesíti magában a kék elmélyültségét és a piros aktivitását, viszont karakteres jellege miatt csínján kell bánnunk vele. A lila jól illik a szép és különleges díszítő felületekhez, anyagokhoz, amelyekkel rejtélyességét és pompázatos mivoltát is erősíthetjük. Érdemes szivárványos vagy gyöngyfényű anyagokat választanunk, melyekben feloldódnak a visszaverődő színek. Szépek a lila flitterek, gyöngyök, gyöngyház gombok, kristályok. Textilek közül válasszunk selymet, organzát vagy tükörbársonyt, ezek lággyá, ezüstösen csillogóvá teszik.A lila alkalmazkodóképes, így gyakorlatilag bármilyen stílusú lakásban megállja a helyét. A választott árnyalattól függően lehet romantikus hangulatú, luxus érzetét keltő, vagy akár egzotikus.
Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed

5 comments

  1. Gondos Redőnyös

    Igazán nőies szín a lila, és egyre gyakrabban kérik tőlünk is napellenzőkre, reluxákra, rolettákra. Ahogy az utolsó előtti képen is, nagyon jól tud mutatni az ablakon.

    Bár én azt vettem észre, hogy fa mellett nem mutat jól, és itt a képeken is inkább fekete, fehér, és fémes színeket látok. Muathat jól a lila barna mellett?

  2. tail

    A 3. képhez hasonló színü díszpárnákat és polárplédeket szereztem be én is…..csak nekem nem a hállót, hanem az ülögarnitúrát fogják feldobni, kényelmesebbé tenni, de az is lehet, hogy majd egyszer beköltöznek a hálóba, ki tudja….az ilyen dekor kiegészítökben az a jó, hogy mobilisak, nem úgy mint a falszínek;)
    nagyon tetszik amúgy a mély lila ezüsttel-szürkével való párosítása (pl. 5. kép)

Comments are closed.