90 nm-es lakás (vázlat tervek)

90 nm-es lakás (vázlat tervek)

Elkészült pár látványterv a jelenleg folyó egyik munkámhoz. Ez a lakás egy budai lakóparkban lesz, 90 nm-es, 3 hálós, két fürdőszobával, wc-vel. A lakás átadása csak jövő nyár végére várható, de mivel egy nagy projekt keretein belül épül, így már most le kellett adni az építészeti módosításokat, gépészeti-, illetve elektromos terveket.

Legelőször a konyhabútor kiválasztása történt meg, ami azért volt szerencsés, mert evvel rögtön kialakult egy színkombináció, amit az egész lakásra lehet alkalmazni. Az alap bútorszín wenge lesz, lime zöld színnel kiegészítve. Az alábbi képen látható, hogy ezt a vidám, kellemes zöld színt vittük tovább, evvel emeltem ki az étkező részt, illetve a nappaliban is megjelenik egy kis falrészen.

Az előszobától az étkezőt elválasztó falat áttörtem és üveg polcok fognak bekerülni. Mögötte az előszobafalon, pontosan az áttörés mögött lesz egy tükör, ezek szépen fognak rímelni egymásra.

A nappali részben a gipszkarton rendszer kialakításánál az volt a fő szempont, hogy minél több könyvet el lehessen helyezni, így kis falfülkék helyett hosszú polcok lesznek, középen megtörve a tv helyével. Ez a belső rész külön spot világítást is fog kapni. Tervezésre került egy rejtett világításos álmennyezet is itt.

A következő részben majd kiválasztásra kerülnek a burkolatok, és azokkal új látványtervek készülnek a fürdőkről és egyéb helyiségekről.
*** Friss: A lakást az építtető cég még mindig nem adta át…

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg
4537 0 nov 23, 2008

Comments Closed