90 nm-es lakás (munkaközi fotók)

90 nm-es lakás (munkaközi fotók)

Lassan másfél éve mutattam meg itt egy új építésű lakóparki lakás látványterveit. Mivel az építés rendkívül lassan haladt (nem éppen ütemterv szerint), a lakást csak pár hete adták át. A kivitelező cég nem vállalta, hogy a belsőépítészeti dolgokat is megcsinálja, így a frissen átvett lakást mi azonnal szét is kaptuk.

Jelenleg a szakipari munkák készültek el, úgy mint a gipszkartonozás, a festés, tapétázás és villanyszerelés. A bútorokat már megrendeltük, majd egyszer megjönnek, illetve az egyedi készítésű bútorok helyszíni összeszerelése elvileg a jövő héten fog megkezdődni. Addig is mutatok néhány munkaközi fotót.

Adott volt a konyha wenge és lime zöld színe, ebből kellett kiindulni. Mivel a konyhabútort a lakáshoz adták, a választék kb. 3 féle volt, így sokat nem variálhattunk, hogy melyik legyen.

A lime zöldet tovább vittük a konyhával egy térben lévő étkezőben és nappaliban is. A nappali gipszkarton polcrendszere az eredeti tervekhez képest kapott egy dekorációs falfülkét, mert időközben megváltoztak az igények és nem kellett olyan sok könyvespolc. Ettől egy kicsit lazább is lett szerintem az előző csupa polc variációhoz képest.

Az étkezőt az előszobától elválasztó fal lett még kiemelve zöld színnel.Sikerült találni egy pontosan ugyan olyan zöld csíkos tapétát, mint a konyhabútor zöldje, így nagyon szépen kiegészítik egymást.


A nagyobbik hálószobában a zöld csíkos tapéta barna verziója került az ágy fejvégénél lévő falra.

Most még kicsit vibrálóan csíkosnak hat élőben, de ha bekerülnek a bútorok, akkor azok meg fogják törni ezt a hatást. Valahogy így fog kinézni majd:

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed

6 comments

 1. mevrim

  Az a zöld csíkos tapéta nagyon tetszik, a zöld amúgy is nagy kedvenc a narancs és a barna mellett.

 2. Kinga

  Nagyon szép ez az árnyalat, megnyugtató és egyben üdítő. A lámpák is gyönyörűek, különösen ott az étkezőnél lévő tetszik nekem. Kíváncsian várom a folytatást.

 3. Betty

  Nagyon tetszik a nagyobbik hálóban a zöld csíkos tapéta. Elárulod a beszerzési forrást? Köszi! :)

 4. tail

  Abszolút favorit!
  no nem biztos, hogy én is a zöld konyhát választottam volna, habár amit írtad a választási lehetöségek igencsak korlátozottak voltak;)
  de végül ezzel a szín koncepcióval telitalálat lett…..
  a nappali épített polcrendszere irigylésre méltó, a zöld csíkos tapéta szuper, nekem mégis az étkezöt keretezö zöld fal a kedvencem…..valami ilyesmit én is el tudnék képzelni…..

Comments are closed.