80 nm-es budapesti lakás tervezése

80 nm-es budapesti lakás tervezése

Társasházi lakást terveztem egy korábbi kedves ügyfelem Édesanyjának, mely most elkészült és csinálhattam róla pár fotót. A lakás 80 nm-es, újonnan épült, így szinte mindent az elképzelések és igények szerint tudtunk megvalósítani, bár néhány helyen azért természetesen alkalmazkodnunk kellett a teljes ház műszaki kialakításához is. Megbízóm fantasztikusan lelkes és nyitott volt minden ötletre, sőt, szuper saját meglátásai is voltak, így nagyszerűen tudtunk együtt dolgozni.

A lakásban az egybenyitott nappali-étkező-konyha mellett 1 hálószoba és 1 vendégszoba található, két fürdőszoba, melyből az egyik háztartási helyiségként is szolgál és egy szép nagy gardróbszoba. Íme az alaprajz:

alaprajz

A lakás fő színei a szürke, törtfehér és sárga lettek. Világos padlóburkolatokat választottunk mind a hideg, mind a meleg burkolatoknál, melyen a matt antracit színű bútorok nagyon szép kontrasztot adnak. A világos alapszínt végig vittük az egész lakáson, hogy meg legyen az összhang, míg a sárga vidám színfoltokként jelenik meg itt-ott.

Nagyon sok tárolóhelyet tudtunk kialakítani a lakásban úgy, hogy ez nem ment a tágasság rovására, hanem szellős, kényelmes terek maradtak amellett, hogy mindennek lett nyitott vagy zárt helye.

A lakáshoz egy szép nagy erkély is tartozik, ahol nagyszerűen lehet pihenni, kikapcsolódni.
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44

Sikerült modern, tágas, jól élhető és időtálló otthont alkotnunk, mely tulajdonosa minden igényét kiszolgálja, legyen kedve éppen akár pihenéshez, vendégek hívásához, vagy akár egy kis munkához.

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed