50 nm-es lakás felújítása (munkaközi fotók)

50 nm-es lakás felújítása (munkaközi fotók)

Régen mutattam készülő lakásokról terveket, képeket, így most hoztam egyet. Bár még csak kivitelezési fázisban tart, de pár héten belül az elkészült állapotról is jönnek a fotók. Addig megmutatom a látványterveket és pár munkaközi fényképet is.

A lakás egy budapesti, pár éve épült lakóparkban van. A tulajdonos egy fiatal hölgy lesz, számára terveztük a barnákkal, bézsekkel és egy kis pinkkel megbolondított otthont. Nagy átalakításokat nem végeztünk, egyedül az előszobában bontottunk ki egy ajtónyílást a nappali felé.

A nappali térben több funkciót is el kellett helyezni. Itt kapott helyet az étkező, mellette egy kis dolgozó rész, a sarokkanapé és a tv-s rész. A tv mellé biokandalló került beépítésre, míg a kanapé mögött hullámzó gipszpanelek teszik mozgalmassá a teret.A konyhabútor kis renováláson ment át, mely során az L alakú konyha U alakú lett és a sima bútorlap szekrényfrontok helyett festett ajtók kerültek fel. A falra pink üvegburkolat fog kerülni.


A hálószobában egészen világos mintájú posztertapéta fog kerülni a fehér ágy mögé. A szoba 260 cm-es szélessége miatt a tv-t a falra szereltük és gipszkartonnal körbeépítettük.

A fürdőszoba nem lett újraburkolva, így ott alkalmazkodni kellett a meglévő bézs-wenge csempéhez, ezért a mosdó szekrény is ezekben a színekben lett megcsináltatva.

Hoztam néhány képet, melyek a legutolsó látogatásom alkalmával készültek.


Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed

7 comments

 1. Nagy Alíz

  Szia Melinda!

  Gyönyörű szép a nappali!!! Lenyűgöző!
  Meg szeretném kérdezni, hogy a tv falon lévő fehér bútor honnan van, ill. a barna tapétának mi a neve, és a falakon lévő kísérő festékeknek (barnás és vajszín) hozzá mi a neve, vagy színkódja?

  Köszönöm szépen válaszod!
  Alíz

 2. Meli

  Szia Alíz!
  A bútorok asztalossal lettek egyedileg csináltatva, a tapéta pedig Khroma Soprano típusú, a Bambuszmánia forgalmazza. A színeket a helyiséghez, a tapétához, a fényekhez igazítottuk, úgyhogy azoknak a kódját felesleges megadnom, mert mindenhol más árnyalatot mutatnak.
  M.

 3. Tóth Marianna

  Kedves Melinda!

  Valóban nagyon szép az egész lakás, jó ötleteket adtál. A kérdésem, hogy a hálószobába való ágy szintén asztal munkája, vagy készen vásárolt?

  köszi: Marianna

 4. Viki

  Kedves Melinda!

  Gyönyörű lakást hoztál össze, le a kalappal előtted.
  Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy a pillangós órát hol vetted? Barátnőmet szeretném meglepni egy ilyennel, de még soha nem láttam hasonlóan szép órát se.

  Köszönöm válaszod:

  Viki

Comments are closed.