50 nm-es lakás felújítása (fotók)

50 nm-es lakás felújítása (fotók)

Pár hónappal ezelőtt már mutattam pár fényképet és látványtervet egy készülő munkámról. Akkor még folyamatban volt a kivitelezés, az asztalos is javában dolgozott, viszont azóta elkészült minden és most készítettem egy pár fotót is róla.

Először nézzük meg, hogy mi is volt a kiinduló állapot. Egy fiatalember volt az előző tulaj, aki viszonylag kevés bútorral, minden dekorációt mellőzve lakta a lakást.
A mostani tulajdonos már egy fiatal hölgy, így teljesen más hangulatot hoztunk létre. Bézsek, barnák, fehérek – pinkkel, lilával megbolondítva, amik egy  igazán csajos lakást alkotnak. Van hova pakolni, mindennek megvan a helye és a viszonylag kis térben a funkciók is kényelmesen megférnek amellett, hogy még elegáns hangulat is uralkodik.

Sajnos nem vagyok egy profi fotós, de azért szerintem a végeredmény jól látható. Ha szeretnéd megnézni a látványterveket is, hogy mi alapján készült a lakás, akkor itt megteheted.


Még több képet a Stúdió Facebook oldalán találhatsz.

Ha tetszett, kérlek oszd meg barátaiddal!

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed

12 comments

 1. Dóra

  Nagyon tetszik a végeredmény, nagyon jó érzéked van a munkádhoz! Megkérdezhetem honnan van a hálóban lévő fotótapéta? (már ha az fotótapéta..:)

 2. Anett

  Kedves Melinda. Szerintem gyönyörű lett a lakás, minden porcikája tetszik. A falon lévő pillangós órára lennék kíváncsi, hogy hol lehet venni?

 3. Zsuzsa

  Kedves Melinda!
  Csodás lett a lakás! Szeretném megkérdezni, hogy a padlóburkolat milyen típusú és színű?

 4. Kriszta

  Szia Melinda,

  A kepen lathato etkezo szeket hol lehet beszerezni? Nagyon tetszik, hogy ket színű.

  Kriszta

 5. Kriszta

  Koszonom!

  Nagyon tetszenek a lakasaid, hazaid, gyonyoruek a munkaid. Ezert a lakasert oda vagyok.. :-))

 6. P. Tímea

  Szia Melinda!

  A nappaliban lévő barnás tapétát hol lehet kapni és mi a neve? És a hálóban lévő éjjeli lámpát? Köszönöm szépen! Timi

 7. Meli

  Kedves Timi! A tapétát a Bambuszmánia forgalmazza, Khroma Soprano a típusa. Az éjjeli lámpa ha jól emlékszem a Kikából van.
  M.

Comments are closed.