50 nm-es ház, nappali (látvány tervek)

A nappali rész került az újonnan a házhoz épített részbe. Meghatározó elem egy elég nagy oszlop, mely két gerendát tart, itt volt a régi fal. Ezek nem eltakarható elemek, így felhasználtam őket látványelemnek.

Megrendelőim a bordó-bézs színű csempét választották ki a fürdőszobába, így hogy folytassuk az összhangot, a nappaliba is ezt a két színt vittem tovább. A bézs színű falak mellett a nappali egy részét, illetve az oszlopot bordó színnel emeltem ki, evvel is meghatározva, kijelölve kicsit a helyiséget.

A két gerenda közé egyedileg készített gipsz süllyesztett lámpák kerültek, ezek világítják meg a nappalit. A függönytakaró gipszkartonozás egyben egy rejtett világítást is takar, mely például tévézés közben kellemes háttérvilágítást csinál.


A nappaliban a tv-nél lévő falon használtam egy kedvenc dizájn elememet, mely lassan a védjegyem lesz, mégpedig a cikkcakkos falvégződést. Ez a fal csak egy meghosszabbítás, nem sarok, így egy kicsit ez feldobja, nem csak úgy belóg a térbe. A fal másik oldaláról, az előszoba felől talán jobban látszódik:

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg
5009 1 szept 25, 2007

Comments Closed