50 nm-es ház, konyha (látvány tervek)

50 nm-es ház, konyha (látvány tervek)

A megtartásra kerülő jelenlegi konyhabútort kisebb módosítással és néhány új elem hozzáadásával újítottam meg. Ezek amúgy is szükséges módosítások lettek volna, hiszen más elrendezésbe kerülnek az elemek. Wenge színűre lett kicserélve a munkapult, a takaró lécek és a szegélyek. A falra kakaó színű csempe került. Ezek a barna kiegészítők szépen kiemelik, keretezik majd a konyha fehérségét.

Az eredeti konyha így nézett ki:A tervek:


Itt már látható az étkező is, mely elválasztja a konyhát a nappalitól. A mögötte lévő falfelületre 3 festmény fog kerülni, mindegyik külön megvilágítva. A konyhában a világítást a mennyezetbe süllyesztett spot lámpák, illetve a felső szekrények alatt lévő lámpák fogják szolgáltatni.

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg
5814 0 szept 24, 2007

Comments Closed

2 comments

  1. mariann

    kedves melinda! a fneti lakásátalakítási tervet nézegetve (házátalakítás) az a kérdésem lenne, hogy pl egy 6 mes jelennleg 3 1 mes ablakkkal rendelkező tartófalból mekkora falszakaszt lehet kivenni, ha arrafelé szeretnénk bővülni, milyen távolság hidalható át, mennyi oszlop szükséges. egyébként nagyon ötletesek a terve, inspirálóak
    Köszönettel
    mariann

Comments are closed.