50 nm-es ház, fürdőszoba (látvány tervek)

50 nm-es ház, fürdőszoba (látvány tervek)

Megrendelőim avval a kéréssel kerestek meg, hogy segítsek nekik átalakítani jelenlegi családi házuk egy részét. Az átalakításba egy nagyobb konyha és nappali, egy új fürdőszoba és egy előszoba kialakítása tartozik bele, melyet az eredeti ház megtoldásának segítségével képzeltek el. Ami adott volt, az egy fehér színű konyha bútor, melyet nem szerettek volna jelenleg újra cserélni. A kérésük az volt, hogy modernet szeretnének és a most nagyon divatos wenge (kakaó, fekete-barna) szín legyen felhasználva a bútorokban. A következő tervek készültek:

Az előszobába egy beépített szekrény lett tervezve, melyre kétféle lehetőség is adódott. Az egyik, hogy a szekrény egyik fele nyitott legyen, alul leülős felülettel és felette nyitott kabát akasztós résszel. A másik változaton egy teljesen zárt szekrény látható.


Az előszobából nyíló fürdőszobába nem akartak külön ablakot (szomszédok miatt), így üvegtégla beépítésével lett megoldva a bevilágítás. Az alábbi terveken már az elfogadott elrendezés látható kétféle csempe variációval. A sárga bézs csempe Ape Caribe márkájú, míg a bézs bordó pedig Ape Tokio. Először még nem voltak biztosak benne, hogy milyen mosdót szeretnének, így terveztem pultra helyezett, illetve pultba süllyesztett változattal is bútort.
Related Posts with Thumbnails
Oszd meg
4545 0 szept 23, 2007

Comments Closed