230 nm-es családi ház felújítása

230 nm-es családi ház felújítása

Legutóbb megmutatott elkészült munkám egy nagyon nőies otthon volt, világos szürkékkel, pinkkel, lilával. Ennek ellentételezéseként most megmutatom a másik végletet, ami egy igazán férfias legénylakás lett.

Ez a ház is egy meglévő felújításából született, de sajnos előtte képeim most nincsenek. Alapterületre a lakószint kb 160 nm-es, ami alatt egy kb 70 nm-es szuterén található. A tulajdonos úr a huszonéves fiával költözött ide, számukra terveztem ezt az otthont.

alaprajz

A bejáraton belépve már az előszobában hangsúlyos sötét színek fogadnak, mint a sötétszürke tapéta, az antracittal kombinált magasfényű beépített szekrény, a festett falikarok. Egy kis üveg falon keresztül bekukkanthatunk innen a nappaliba is, de csak miután megcsodáltuk a gravírozott Star Trek logót! :)

01
02

A közösségi terekben, mint a nappali, konyha, étkező, beköszönt a türkizkék szín is. A nappali kanapéja mögött süllyesztett polcrendszer került beépítésre, ami alatt még gépészeti elosztókat is el tudtunk rejteni.
03

A tv fala 3D-s kőmozaik burkolatot kapott 2 süllyesztett polccal, a hangulatot pedig különleges üveg buborékos csillárok fokozzák.
04

A nappaliból nyíló konyhában az antracit és törtfehér magasfényű konyha kék üvegburkolatot kapott, felette egy exkluzív fali páraelszívóval.
05
06
07

Az étkezőből nyílik a tulajdonos dolgozószobája, melyből elérhetjük a hozzá tartozó fürdőt és a hálószobát. Itt is, mint a lakás többi részén, egyedi tervezésű bútorok készültek.
08
09
10

A fürdőszoba hosszúkás területe 3 részre lett szeparálva. Középen kapott helyet a mosdó, balra egy dupla esőztetős zuhanyfülke, jobbra pedig az üveg fallal elválasztott wc.
11
12
13

A hálószobában visszaköszönnek a buborékok a fotótapétán, mely egy előtét falra lett feltéve. A háttér sötétszürke fal, mely egy részen felfut a mennyezetre is. A kis gömböcskés kristály csillárok is a tapétára lettek hangolva, különlegességként az egyik éjjeli lámpa helyett is hosszú függesztéket szereltünk fel.
14
15

A nappaliból nyílik a “gyerek” rezidencia. Itt igazából csak besegítettem pár bútortervvel, világításokkal, mert nagyon konkrét elképzelések voltak már. A beljebb lévő hálószobához tartozik egy kényelmes nappali tér, dolgozó résszel és egy saját fürdőszoba.
16

A hálóból még hiányzott egy nagy kép az ágy fölül, de a fantasztikus csillár kárpótol addig is. :)
17
18
19

Utoljára hagytam a kedvencem! Igaz, hogy ez egy teljesen pasi lakás, de a konyha mögött elhelyezett lifttel megközelíthető alagsorban található hatalmas gardróbot mi nők is megirigyelhetjük! Óriási tükrök, pasztellos aranyszínű beépített szekrények 3 falon körben és középen szuper fiókos komódok, melyek tetejében óratartók lettek kialakítva az üveg tető alatt. Imádom! :)
20

A fantasztikus fotókat Lantos Viktor készítette, akinek még egyszer nagyon köszönöm a munkáját és akitől hamarosan még egy meglepetés videót is fogunk kapni a házról! Ha kíváncsi vagy rá, kövess a Facebook-on, hogy azonnal láthasd Te is!

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed