200 nm-es családi ház felújítása (fotók)

200 nm-es családi ház felújítása (fotók)

Tavaly nyáron kezdtünk bele megbízóimmal ennek a kb. 200 nm-es családi háznak a felújításába. Igaz, hogy a ház csak pár éve épült, de teljesen más stílusban lett bebútorozva, mint amit az új tulajdonosok elképzeltek maguknak. Az elrendezés, a helyiségek mérete egészen kényelmes, jól kitalált volt, így falakat nem mozgattunk, viszont minden mást igen. ;)

Néhány kép az eredeti állapotról:


Felszedtük, levertük, kicseréltük az össze burkolatot, a lépcsőház új korlátot kapott, majd elkezdődött a lakás újra felöltöztetése, melynek ez lett a végeredménye:

A ház jelenleg 98% készültségű, még képek, kisebb dekorációk, növények beszerzése folyamatban van.

A lakás alapszínei a barna világos és sötét árnyalatai között mozognak, mely nagyon jó alapot ad bármilyen kiegészítő színnek. Ez külön kérés is volt, mert a háziasszony szereti gyakran variálni a textileket, dekorációkat, így bármikor új hangulatot csinálhat. A nappali-konyha részen egy friss, üde lime zöld lett jelenleg választva.

A földszinten található vendégszoba egy lila árnyalatú tapétát kapott, ezüsttel és fehérrel kombinálva. Ugyanez a tapéta minta jelenik meg a konyhában is, csak világos színben, így jól összekapcsolódnak az egy szinten levő helyiségek.


A hozzá tartozó vendégfürdőben kényelmes zuhany és kád lett beépítve.


A modern korláttal felújított lépcsőn felsétálva egy tágas galéria található, mely a dolgozó szoba funkcióját tölti be.Innen nyílik a gyerekszoba, mely vidám kék-piros színt kapott a fiatalúr kérése szerint.Az emeleten található a szülői háló pasztelles kék kiegészítőkkel, mennyezetre felfuttatott sötétbarna tapétával mely oldalról halvány hangulat fénnyel van megvilágítva.


A gardrób szoba körbe szekrényezett, középen egy kis leülős szigettel, ami öltözéshez kiváló.A ház pincéjében kapott helyet a háztartási helyiségen, kazánházon és egy fürdőszobán kívül egy buli szoba, mely sötétbarna-fekete színeivel, csíkos és bőrhatású tapétájával, nyomott mintás parkettájával szuper kuckós hangulatú lett! Ezt sajnos leginkább este adja vissza, nappali fényben fotózva kevésbé. De nem baj, úgyis este van használatban :)

Itt lehet mozizni, kártyázni, a bárpultnál iszogatni, illetve ide még úton van egy darts tábla és egy flipper is.
További részlet képecskék itt találhatók.

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed

14 comments

 1. Nikoletti Petra

  Most látom, hogy még nem is gratuláltam. GRATULAAA, nagyon szép munka! Kedvenc részletem az étkezőasztal fölé belógatott állólámpák, az nagyon ötletes!!!! :)

 2. Kovács Adri

  Fantasztikus lett a lakásátalakítás! Mióta láttam itt a gyerekszoba tapétát azóta vadászok én is valamilyen hasonlót, eddig sikertelenül.. :((( Esetleg tudnál ötletet adni, hol próbálhatnám még meg? Előre is köszi és további jó munkát kívánok Neked!

 3. Nagy Alíz

  bocsánat, de nem találom a honlapjukon:(
  Megtennéd, hogy megírod, hogy az Andanten belül mi volt a kanapé neve?
  Persze, csak amennyiben emlékszel még.
  Nagyon szépen köszönöm!
  Alíz

 4. TRoll

  Hát, a vendégfürdőben, az a szabadonálló kád benyomorítva oda a sarokba, hát az elég tré.
  Igazán cuki kis zugok alakultak így ki körülötte.
  Egészen jól megidézi a provinciális panel-proli stílust, ahol a 4nm fürdőbe bekerül az OBI-s akril sarokkád.

 5. Meli

  Kedves TRoll! A kádat az előző tulaj rakatta még be, ennél sokkal rosszabb elhelyezéssel (még egy fal is volt mellette). Az új tulajdonosok sajnálták kidobni újszerű állapota miatt, ezért maradt. Nyilván ha újonnan kellett volna venni egyet, eszünkbe sem jutott volna ez a típus…
  M.

Comments are closed.