2 kislány – 2 szoba

2 kislány – 2 szoba

6 évvel ezelőtt terveztem ezt a családi házat, melynek tulajdonosai nemrég újra felkerestek és megkértek, hogy segítsek nekik két gyerekszobát újjá varázsolni.

Anno mikor beköltöztek a házba, akkor született az első kislányuk, Kármen. Azóta gyarapodtak még egy kis tündérrel Lottival, aki eddig a testvérével lakott egy szobában. Mivel Kármen most már megkezdi az iskolát, szüksége lett egy saját birodalomra, ahol zavartalanul tanulhat, játszhat. A házban adott volt a 2 gyerekszoba, csak eddig az egyik más célra volt használva, így átépítésre nem volt szükség, csak újrabútorozásra.

Kármen szobája L alakú, így ott az volt a kérés, hogy az ágy kerüljön a védettebb, belső részre. Sikerült helyet csinálnunk egy csomó játéknak, ruhának, egy nagy íróasztalnak és még egy olvasósarok is lett. A színvilágot a kiválasztott tapéta adta lilás árnyalataival, melyhez egy kis friss zöldet tettem. A festett fehér bútorokat megtörtük néhány színes doboz-polccal, illetve az íróasztalnál egy mágneses faltakaróval, mely ugyancsak lila lesz.

Lotti szobája már hagyományos formájú, viszont a nehézséget a berendezésében az okozta, hogy minden falon van egy nyílászáró. Azért sikerült itt is mindennek megtalálni a helyét és egy meleg, vidám színvilággal kellemes gyerekbirodalmat varázsolni, mely most már csak a megvalósításra vár.
Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed

3 comments

  1. Nagy Judit

    Szia! Tudnál ötletet adni, hogy a második szobában az agy fölötti falra szerelt szekrény vagy ahhoz hasonló hol kapható? Üdv Judit

  2. Meli

    Kedves Judit!
    Ezek csináltatott bútorok, de az ágy feletti zárt szekrényhez hasonlót szerintem lehet az ikeában kapni, illetve a polcrendszert is össze lehet állítani, ha valaki kicsit ügyesebb.
    M.

Comments are closed.