150 nm-es újépítésű családi ház (fotók)

150 nm-es újépítésű családi ház (fotók)

Tavaly nyáron keresett meg egy nagyon kedves pár, gyönyörű kicsi lányukkal, hogy az újonnan épülő családi házuk megtervezésében segítsek nekik. Most már nagyjából kész a ház, még egy pár apróság hiányzik talán, de a végeredmény már így is jól látszik. Ezt mutatom meg az alábbi képeken:

A házban 3 fő színt használtunk, a wengét a bútoroknál, padlóknál, a bézst és a vöröset pedig a falaknál. Az étkezőben és a konyhában megjelenik még a fehér tölgy elnevezésű faanyag, mely bézses színével kitűnő kiegészítője a wengének.


A nappaliban és az étkezőben végig álmennyezet lett készítve, mely eltakarja a függöny karnisokat és a teteje pedig rejtett hangulat világítást rejt.


A nappali helyiség két lépcsőfoknyival lejjebb van, mint a többi terület. Ide wenge színű parketta került, ami szép kontrasztot mutat a vörös falakkal, illetve a közlekedőn lévő bézs padlólappal.A lépcsőház fala főfal volt, így könnyen megoldható volt a falfülkék kivágása, melyekben dísztárgyak vannak süllyesztett spotokkal megvilágítva.

Az emeleti fürdőben a beépített kád különlegessége, hogy egy szélesebb perem lett köré építve, illetve egy lépcsőfok is van még előtte. Így a szegélyre ráülve kényelmesen fürdethetik a kislányukat a tulajdonosok. A felső szegély aljában ezen kívül egy rejtett világítás is el van helyezve, ami az alsó lépcsőfokot világítja hangulatosan meg.

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed

1 comment

Comments are closed.