15 emelet a lábad alatt

15 emelet a lábad alatt

Pár nappal ezelőtt a Facebook-on már mutattam képet egy meghökkentő kis fürdőszobáról, melynek üveg padlója alatt több emeletnyi mélység borzolja az ember idegeit. Lássuk most az egész házat!

Egy 1970-ben épült mexikói ház 15. emeletén alakított ki egy új lakást a Hernandez Silva Arquitectos. A szerkezeti elemek megtartásával hatalmas egybenyitott tereket képeztek, melyeket csodálatosan beragyog a napfény a keret nélkül üvegfalakon, -ablakokon keresztül. A tervező nagyszerűen játszik a fényekkel, anyagokkal, míg a fehér tereket a több helyen megjelenő, izgalmas piros foltok teszik élettelivé. Az óriási hálószobában a mozgatható fal segítségével akár két külön helyiséget is kialakíthatnak.

Nagyon sok szép részt lehet megfigyelni a lakásban, de a legizgalmasabb a kis fürdőszoba, mely egy aknára épült. Üveg padlóján 15 emelet mélységbe láthat le, akinek van elég bátorsága hozzá. Hasonló “panorámát” figyelhetünk meg a konyha melletti piros szekrényfal előtt, ahol a padlóba 3 kerek “ablakot” képeztek.

Használnád a mosdót? ;)


Via

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed