120 nm-es családi ház építése (fotók)

120 nm-es családi ház építése (fotók)

Ez ház már majdnem kész volt, mikor megkerestek a tulajdonosok. 1 hónap múlva már költözni akartak, nagy iramban folyt a munka, szó sem lehetett leállásról, így nagyon gyors ütemben kellett elkezdenünk a tervek elkészítését Alettával. Szerencsére a házaspár nagyon határozott volt, így sikerült tartanunk a határidőt.

budapesti családi ház építkezés

A lakás hangulatát a bordó és a vaj színek határozzák meg, wenge bútorokkal kiegészítve. A nappali egyik érdekessége, hogy a felfelé vezető lépcső első foka túllóg a falsíkon és két irányban folytatódik a nappali és a közlekedő fala mentén. Ebbe felfelé világító spotok lettek besüllyesztve, melyek este szépen kiemelik a kőburkolatot a falon.

budapesti családi ház építkezés

budapesti családi ház építkezés

Az étkezőbe levehető huzatú karfás székek kerültek, így nem okoz gondot a tisztán tartásuk még a gyerek felhasználók mellett sem.

budapesti családi ház építkezés

A konyhában a wenge bútor fehér üvegborítású felső szekrényekkel lett kombinálva.

budapesti családi ház építkezés

A kis sziget rész praktikusan használható előkészítésre, tálalásra.

budapesti családi ház építkezés

A szülői hálóban a középbarna bútorok mellé narancssárga-arany-bézs csíkozású tapétát választottunk. A csíkos tapéta visszaköszön a gyerekszobákban is.

budapesti családi ház építkezés
budapesti családi ház építkezés

A lány szobában természetesen a rózsaszín az uralkodó a kis tulajdonos kérése szerint. (Sajnos fotózni még mindig nem tudok túl jól, mert a padlószőnyeg a valóságban nem piros, hanem ugyan olyan pink színű, mint a tapéta csíkja.)

budapesti családi ház építkezés

A fiú szobában a hidegebb kék szín meleg, barna bútorral és sötétbarna szőnyeggel lett párosítva.

budapesti családi ház építkezés

A fürdőszobában bőr hatású csempe van, egy kis kockás dekorral feldobva.

budapesti családi ház építkezés
budapesti családi ház építkezés

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg

Comments Closed

11 comments

 1. lanu

  A konyha-étkező rész nagyon otthonos ezekkel a színekkel és a narancssárga lámpákkal.Még a lépcsőn is élvezetes sétálni tőle.Na meg a kilátás..:)

 2. Milumóni

  Szia Meli!
  Ezt a munkádat eddig még nem láttam, de nagyon örülök, hogy rátaláltam.
  A gyerekszobák csíkos tapétái nagyon tetszenek, ha nem titok, elárulod nekem (főleg a fiú szobáét), a beszerzési helyét és a nevét?
  Előre is köszi!
  Nagyon jó ötlet a “mazsolázás”, köszönet érte. Sokan örülünk ennek is…


 3. Post author
  Meli

  Szia, köszi! :)
  A tapétát a XIII. kerület, Jász utcában vettük, a Géta tapéta boltban (fent vannak a neten, keress rájuk). A márkája Esprit Kids. Lehet máshol is kapni, de náluk pár nap alatt meg van.

 4. kritikus

  Ha majdnem kész volt a lakás, mikor belenyúltál – akkor mennyi ebből a Te munkád?
  Csak a falszínek, a tapéta , vagy csak a bútorok? Ha igen, akkor ez csak styling. A lakberendezéshez a térszervezés is hozzátartozik. Annélkül nem lesz személyes az enteriőr, és nem lesz a lakásból otthon…
  Egyébként ez is jéghideg! Semmi melegség, semmi textúra. A kőfal az egyetlen próbálkozás. A függönyök KIKA-szintűen gagyik, valami gazdagabb drapériára szedd már rá öket (az a hálószoba barna fátyol mega gáz). A betyár mindenit, lakberendezőnek tartod magad vagy sem? Ha igen, ne hagy magad, ha meg hagyon NE CSINÁLJ RÓLA fotót!!!

  (Ténylegj lépj be a LOSZ-ba, nem vicceltem!!!)


 5. Post author
  Meli

  Amikor bekapcsolódtam, már a falakat vakolták, nem igen volt lehetőség sajnos térszervezésre, hiszen a sürgősség miatt a ház tereinek áttervezése eleve kizárt volt.
  Azzal, hogy a térszervezéstől lesz valami otthonos, nem értek egyet, attól csak jól funkcionáló lesz szerintem.

  Azt, hogy kinek mekkora a pénztárcája, nem a lakberendező határozza meg, neki az a feladata, hogy a lehetőségekből a legjobbat kihozza. Ha valakinek Kika függönyre telik, akkor azt kell elfogadni. (Egyébként ez nem onnan származik és bár a fényképen nem látszik, de ugyan olyan csíkos mintás volt, mint a tapéta, így nagyon szépen kiegészítették egymást.)

  Nem tudom Te ki vagy (csak sejtem), de a hozzáállásod egy kicsit más, mint az enyém. Én nem próbálok meg ráerőszakolni valakire olyan dolgokat, amiket tudom, hogy nem tud kifizetni. Én nem ezt hívom lakberendezésnek, hanem a megrendelő igényeinek figyelembevételével a legoptimálisabb dolgok megvalósítását.

  De ha úgy érzed, hogy Te jobbakat tudnál tervezni, kérlek nyugodtan keress meg, szívesen adok munkát, úgyis nehezen győzzük.

  Ha pedig nem tetszenek Neked az itt fent lévő képek, nem kell nézegetni. :)

  És nem, továbbra sem akarok LOSZ tag lenni!

Comments are closed.