100 nm családi ház 2. – 2. rész (fotók)

100 nm családi ház 2. – 2. rész (fotók)

Az előző részt folytatom az emelet bemutatásával. Az emeletre fa burkolatú lépcső vezet fel, a szemben lévő falon gyönyörű bézs színű tapéta burkolattal.

A szülői háló egyik falára a lépcsőházi tapéta sötétbarna változata került. Itt is folytatódik a fszt.-i dió és vanília szín használata a bútorokon.

A fürdőszobában kapott helyet a mosógép két oldalán egy nagy sarokkád és a wc. A mosogép körüli épített fal jól eltakarja a wc-t.

A lányszobában a rózsaszín és árnyalatai uralkodnak. Nagyon vagány csíkos tapéta került ez egyik falra, ami mellett a fehér bútorok nagyon elegánsan mutatnak. Sajnos még helyet kellett szorítani ideiglenesen egy régi bútornak is, de azért már most is látszik, hogy ez egy igazi kislány szoba lett.

Related Posts with Thumbnails
Oszd meg
6672 0 jún 17, 2009

Comments Closed

2 comments

  1. Timuska

    Nagyon jó lakás lett, egyáltalán nem rossz. Más lendülettel áltál neki ennek a lakásnak, hiszen itt 4 személynek kellett megteremteni az otthonát és azért ez nehezebb, és talán nem lehet tervezésileg szárnyalni … stb. De ezek a kihívásosabb feladatok nekem mindig jobban tetszenek. Nyilván 100 m2-ben a 2 ember dizájnosabban tud lakni. De ez egy igazi bájos családi fészek lett!
    Ügyes vagy!

  2. lanu

    Szerintem ez így tökéletes ahogy van.PLáne, hogy gyerekekről is szó van.A praktikus dizájnnál nincs szebb ;-)

Comments are closed.